Hyr en semesterlägenhet in Bayern

693 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Bayern

I Bayern finns det många semesterregioner och städer som är värda ett besök. Semesterfirare njuter av den vackra naturen, de imponerande bergen och de händelserika metropolerna i Bayern. Oavsett vilken destination du vill, är en skräddarsydd semesterlägenhet eller semesterhus den perfekta utgångspunkten för att upptäcka en ny del av Bayern varje dag.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Bayern ►

Populära semesterregioner | Bayern

murmeldjur, sagoslott och alperna

BayernNär de letar efter en semesterlägenhet i Bayern, kommer semesterfirare att hitta ett stort antal semesterboenden - detta passar in i delstaten Bayern, som är den största förbundsstaten i Tyskland sett till ytan. Semesterfirare kommer till Bayern främst på grund av den vackra naturen och de imponerande bergen. De två nationalparkerna i Bayern, nationalparken Berchtesgaden och nationalparken Bavarian Forest, avslöjar en drömlik och delvis orörd natur. Medan de senare kännetecknas av vidsträckta skogsområden, präglar höga berg och klara sjöar landskapet i Berchtesgadener Land. Sällsynta djur som stenbockar eller murmeldjur lever ibland i dessa nationalparker. Att upptäcka dessa djur i naturen är verkligen en mycket speciell upplevelse för semesterfirare. Det finns många landskap i Bayern som är värda ett besök: de bayerska alperna, vid foten av Alperna och de bayerska lågbergskedjorna. En av de populäraste resmålen i Bayern är Allgäu - sagoslottet Neuschwanstein som ligger här besöks av turister från hela världen. Men Chiemgau, Spessart och Rhön är också värda en vistelse eller en omväg. Alperna, som de högsta bergskedjorna i Europa, lockar i synnerhet vintersportentusiaster och klättrare. Här ligger bland annat Tysklands högsta berg, den 2 962 meter höga Zugspitze. De många sjöarna i Bayern är också viktiga, som alla inbjuder till ett brett utbud av vattensporter. Den mest kända är förvisso Bodensjön, men sjön Chiemsee, Tegernsee och sjön Ammer är också mycket populära bland semesterfirare. Många metropoler i landet är populära turistmål, med München som leder vägen. Frauenkirche, Gamla och Nya Rådhuset, Engelska trädgården, Bayerns filmstad och Tyska museet är bara några exempel på de otaliga sevärdheterna i delstatshuvudstaden. Landshut, Augsburg, Garmisch-Partenkirchen eller Nürnberg bör inte heller missas på en semester i Bayern. Oavsett vad som står på agendan är en skräddarsydd semesterlägenhet eller till och med ett fritidshus idealiska utgångspunkter för att upptäcka en ny del av Free State varje dag efter en god natts sömn. Om du reser med barn eller vänner och hund kan du boka en fastighet med extra sovrum och plats för Bello.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Bayern

Ferienwohnungen  BayernUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Bayern erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Bayern. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Bayern billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×