Hyr en semesterlägenhet Mellersta Franken

45 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Mellersta Franken

Semesterregionen Mellersta Franken är mycket populär bland semesterfirare på grund av dess mångfald. Vackra naturlandskap, romantiska gamla städer, drömska platser: det finns något för alla. Det finns också intressanta fritidsaktiviteter för unga och gamla och många semesterlägenheter och fritidshus som gör en semester i Mellersta Franken perfekt.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Mellersta Franken ►

Populära semesterregioner | Mellersta Franken

Delphinlagune, Offroad-Park och Lothar Matthäus

”Du måste tacka Gud för allt, även för Mellersta Franken.” Frankerna gillar inte särskilt att höra detta talesätt från Bayern. Även om de tillhör Bayern, anser Mellersta Franken sig vara ett självständigt folk. Dess landskap i de sju administrativa distrikten och de fem stadsdelarna Nürnberg, Ansbach, Erlangen, Fürth och Schwabach är populära semestermål, även om det inte talas bayerska här. I Mellersta Franken är inte bara de vackra naturlandskapen som Altmühltal, utan även städerna värda att se. Nürnbergs gamla stad med det imponerande slottet, drömska Ansbach eller den moderna universitetsstaden Erlangen, som har behållit sin pittoreska charm, är alltid värt ett besök om du tillbringar en semester i Mellersta Franken. Och för alla som gillar att gå på promenader och vandringar är Frankiska Alb ett bra resmål. Offroadparken i Langenaltheim tar dig också över backe och dalar. Den heta turen leder över mer än tio hektar körterräng. Branta upp- och nedförsbackar, förtrasslingspassager, vattenpassager, lerpassager eller gungbräda måste bemästras med terrängfordon, stadsjeepar eller fyrhjulingar. Om du inte vill resa runt mycket på semestern kan du koncentrera dig på Nürnberg med omnejd. På en museidag kan till exempel Nya museet Nürnberg vara den första punkten på programmet. Det är en plats för internationell samtidskonst som innehåller två samlingar: designsamlingen och konstsamlingen. Station två skulle kunna vara barnmuseet. Där uppmuntras uttryckligen att prova och beröra utställningar. Nürnberg Zoo är lämplig för unga och gamla. Med nästan 70 hektar är det en av de största zoologiska trädgårdarna i Europa. Där hålls cirka 2000 djur från cirka 300 olika djurarter. En speciell attraktion i Nürnberg Zoo är delfinlagunen. Detta är den första anläggningen med en utomhuspool för delfiner i Tyskland. Manatee house, designat som en djungel, hyser många andra djungelbor utöver namne, sjökor eller sjökor. De som vill shoppa i Mellersta Franken hittar inte bara vad de letar efter i städerna Nürnberg och Erlangen. Ett besök i Herzogenaurach rekommenderas också för fitnessfanatiker och hobbyfotbollsspelare. Staden är Bayerns sporthuvudstad. Två stora internationella sportutrustningstillverkare har sitt huvudkontor i Herzogenaurach - Adidas och Puma. De många idrottsställena av alla kända varumärken lockar tusentals besökare varje år. En särskilt känd stadsborgare är fotbollsspelaren Lothar Matthäus. Så allt som allt en färgsprakande bukett av möjligheter för en omväxlande semester. Oavsett vilka krav gästen ställer på sin semesterlägenhet eller fritidshus vad gäller utrustning, pris per natt och antal sovrum så får han snabbt ett tillfredsställande svar på sina förfrågningar.

Mellersta Franken: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Mellersta Franken, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Mellersta Franken hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Mellersta Franken. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Mellersta Franken semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Mellersta Franken-drömsemestern börja redan hemma!

× ×