Hyr en semesterlägenhet Rhön

15 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Rhön

Semesterregionen Rhön, som ligger i gränstriangeln Hessen, Bayern och Thüringen, lockar besökare från när och fjärran. Rhöns högsta berg, den välkända Wasserkuppe, är området för segelflyg, skärmflygning och motorflyg på sommaren. Stadspalatset Fulda, slottet Neuhaus nära Bad Neustadt eller kurorten Bad Brückenau med sina mineralkällor är också värda ett besök och erbjuder många semesterlägenheter och semesterhus.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Rhön ►

Populära semesterdestinationer | Rhön

Tre länder, ett mål: semesterregionen Rhön

En semester i Rhön - den unika lågbergskedjan i Tyskland ligger i gränstriangeln Hessen, Bayern och Thüringen. Det högsta berget i Rhön, det välkända Wasserkuppe, ligger i Hessen i Gersfeld-området. Inte nog med att Fulda reser sig här på berget, besökare kan också njuta av en imponerande utsikt över Rothaargebirge och Taunus en klar dag. På sommaren är Wasserkuppe området för segelflyg, skärmflygning och motoriserat flyg, på vintern erbjuder det de bästa förutsättningarna för skidåkning och pulkaåkning. Regionens skönhet och det fantastiska panorama avslöjas på vandrings- eller cykelturer. En semesterlägenhet eller semesterbostad på Wasserkuppe är perfekt för semesterfirare som vill börja en aktiv och sportig dag direkt från ytterdörren efter en god natts sömn. Kulturintresserade är också i goda händer i Rhön - Barockpalatset Fasanerie med park och Stadspalatset Fulda är lika värda ett besök som slottet Neuhaus nära Bad Neustadt. Den som letar efter lugn och avkoppling är på rätt plats i kurorten Bad Brueckenau - dess helande källor har gjort staden känd. Det finns semesterlägenheter och fritidshus för alla smaker - med bastu, med terrass eller trädgård, för familjer, singlar, par eller seniorer. Många fastigheter kan bokas för så lite som en natt, men gästerna stannar ofta några nätter för att de gillar det så mycket. Rhön är alltid värt en resa.

Rhön: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Rhön, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Rhön hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Rhön. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Rhön semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Rhön-drömsemestern börja redan hemma!

× ×