Hyr en semesterlägenhet in Hessen

103 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Hessen

Hessen, det finns många möjligheter för en semester. I delstaten Hessen hittar gästerna skogar och ängar, berg och dalar, betesmarker och hedar. Och bredvid det pulserande liv, konstutställningar och festivaler i metropolerna. Semesterlägenheter och fritidshus utgör den perfekta miljön för upptäcktsturer i Hessen.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Hessen ►

Populära semesterregioner | Hessen

Mycket mer än Ebbelwei och Handkäs

HessenKassel, staden i Hessens nordöstra spets, kombinerar kontraster och olika sidor. Å ena sidan finns det framgångsrika skådespelet av natur och barock prakt i Bergpark Wilhelmshöhe, en UNESCO: s världsarvslista sedan 2013. Å andra sidan finns konstutställningen documenta, som äger rum vart femte år, men också den tredje största koncentrationen av museer i Tyskland, allt från Old Masters Picture Gallery till Grimm World och Gallery for Comic Art. Från semesterlägenhet eller fritidshus i Kassel finns semesterfiraren på plats och har alltid fingret på pulsen. Det hessiska Bergland är ett område med mycket skog, berg och dalar. Geografiskt gränsar det till de rheniska skifferbergen, Rhön och Thüringer Basin. I norr går det ungefär så långt som till Kassel och i söder går det nästan så långt som till Frankfurt/Main. I norra delen av landet reser sig "Hohe Meißner" trotsigt (754 m), som är känd för sina ängar, betesmarker och hedar och inspirerar vandrare med sitt överflöd av sällsynta blommor och örter. En semester på ett boende i Hessen innebär också vandrings- och cykelleder utanför dörren, oavsett om det är över vulkaniska Vogelsberg eller genom floddalarna i Main, Lahn och Fulda. Hessen är också en stark stad med sina många aspekter: pulserande liv i Frankfurt am Main, medeltida korsvirkeshus i Marburg och Wetzlar, väder från Offenbach am Main och industrikultur i Rüsselsheim am Main, vetenskapsstäderna Darmstadt och Gießen. Gästerna njuta av evenemang som musikaliska sommaren i Fulda och bröderna Grimm-festivalen i Hanau. Eller njut av vin i delstatshuvudstaden Wiesbaden, Ebbelwei och Handkäs och hemlagad Ahle Wurscht. Hur olika semesteraspekterna i Hessen än är, lika varierande är semesterlägenheterna och semesterhusen. Från den mysiga lägenheten till villan, från det enkla till det nästan lyxiga badrummet, från det funktionella till sovrummet med mycket hög feel-good-karaktär – det finns rätt erbjudande för varje krav. Efter en god natts sömn bör du trots allt ge dig ut på en ny upptäcktsresa med förnyad energi.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Hessen

Ferienwohnungen  HessenUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Hessen erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Hessen. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Hessen billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×