Hyr en semesterlägenhet Bergstrasse

15 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Bergstrasse

Semesterregionen vid Bergstrasse inbjuder semesterfirare att njuta med både ögon och sinnen. Ett pittoreskt landskap med fruktträd och vinodlingar, romantiska småstäder med medeltida korsvirkeshus och idylliska små torg. Lägg därtill kulinariska läckerheter och underbara viner. Den perfekta miljön för en rund och lyckad semester i semesterregionen Bergstrasse är en av de många semesterlägenheterna med många bekvämligheter.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Bergstrasse ►

Populära semesterdestinationer | Bergstrasse

Råtta hett rally med Ratz

Denna kombination är oslagbar för barn: Smartphonen är en del av det hela och får de små att springa, pussla och förundras. Detta råttrally äger rum i staden Heppenheim. Trots att den lilla råttan Ratz Pfeifer har bott i Heppenheim ett bra tag känner han fortfarande inte riktigt till staden. Så pojkarna och flickorna vill hjälpa Ratz. De utforskar Heppenheims gamla stad tillsammans med Ratz Pfeifer och hjälper honom att svara på hans frågor. När barnen har fått smak för den gamla staden följer de med honom till Schlossberg och utforskar Starkenburgs slott tillsammans med Ratz.

Mellan Odenwald och Ried. 
Heppenheim ligger bara några kilometer från storstadsregionerna Rhein-Main-Neckar och är pittoreskt beläget mellan Odenwald och Ried. Om man vandrar genom Heppenheims gamla stadskärna kan man bokstavligen andas in historien: medeltida korsvirkeshus, romantiska gränder och idylliska torg präglar bilden av distrikts-, vin- och festivalstaden. Högt ovanför tornar slottet Starkenburg. 
 
Våren i Heppenheim står för soldränkta vingårdar och praktfullt blommande fruktträd; sommaren för teatern "im Hof un uff de Gass", vinmarknaden på Bergstrasse och mycket mer. När hösten färgar löven gulröda och får vingårdarna att glöda är det också en bra tid att resa till Heppenheim. Vinodlarna är upptagna med att skörda och i varje hörn doftar det av nytt vin - Federweißer och Federroter - och naturligtvis löktarte. Ett särskilt tips för alla tider på året är Heppenheim Lantern Trail.

Om du vill ta en vandringspaus mellan vinprovningarna kan du också börja i Bensheim. Den största staden i regionen anses vara hjärtat av Bergstrasse, som kan vandras till fots längs Burgensteig och Blütenweg, förbi de vackraste platserna, blomsterhav och slott. Turisterna kan också sätta sig i flygsimulatorn Fly 747, visa vad de går för i klätterhallen "Highmoves", koppla av i naturskyddscentret Bergstrasse, besöka slottet Auerbach eller spela en runda golf - antingen på minibanan eller på den riktiga golfklubben.

Dessa fanns ännu inte på 1700-talet, men regionens magi hade redan en effekt på resenärer. "Det är här Tyskland börjar bli Italien", ska den romersk-tyske kejsaren Josef II ha sagt om Bergstrasse 1764. När han reste till sin kröning i Frankfurt gick hans väg längs den historiska handels- och militärvägen som förbinder Heidelberg med Darmstadt. På vägen kände han förmodligen av det milda klimatet och såg de många blommande fruktträden, vilket fick honom att göra detta utrop.

Dagens gäster och semesterfirare har mer tid än den förbipasserande adelsmannen och kan hitta rätt plats att bo på beroende på antalet personer och deras semesterbudget - från enkla och små boenden till en rymlig lägenhet för familjen till ett helt semesterhus med många bekvämligheter för barn och vänner.

Bergstrasse: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Bergstrasse, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Bergstrasse hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Bergstrasse. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Bergstrasse semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Bergstrasse-drömsemestern börja redan hemma!

× ×