Hyr en semesterlägenhet Waldecker Land

3 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Waldecker Land

Semesterregionen Waldecker Land är ett paradis för naturälskare: här kan du uppleva en underbar kombination av natur och sport. Vandring, stavgång, cykling, vattensporter - idylliskt mitt i vida öppna ytor, porlande bäckar och vackra vyer. En semesterlägenhet eller semesterbostad är det perfekta baslägret för många upptäcktsturer i semesterregionen Waldecker Land.

Populära semesterdestinationer | Waldecker Land

Lake trio med ett "blått öga"

Edersee, som är mer än 100 år gammal, är hjärtat av semesterregionen Waldecker Land och anses vara dess "svarta öga". Med början i Herzhausen slingrar den sig över 27 kilometer till dammen i Edertal-Hemfurth. De som semestrar här kan fritt välja: fiske, ridning, surfing, golf, kanotpaddling, dykning, vandring, segling, cykling och mycket mer. Speciella höjdpunkter är översvämningen av dammen på våren och Edersee Atlantis® på sensommaren eller hösten: i området kring Vöhls kommun, ruiner och grunder av sjunkna byar eller till och med en komplett bro, den välkända Aselerbron , komma fram i ljuset vid lågvatten. Diemelsee är den andra i gruppen och ligger i gränslandet mellan Hessen och Nordrhein-Westfalen och är centrum för Diemelsee naturpark. Här kan semesterfiraren kombinera vattensporter, närhet till naturen, vandring och hälsa till en harmonisk vistelse. Lagervolymen i Diemelsee är 20,5 miljoner kubikmeter när den är full. Och slutligen Twistetalsperren i Bad Arolsen. Det skapades som översvämningsskydd för Diemeltal. Dammen ligger nedanför staden Wetterburg. Twiste-reservoaren har en total kapacitet på 9,1 miljoner kubikmeter. Sjön är omgiven av en sju kilometer lång sjönära stig som hålls fri från all trafik och är tillgänglig för alla. Frankenau anses vara en liten stad i den stora nationalparken, och samtidigt ett stavgångsparadis: Var och en av de tre Frankenau-lederna leder genom vacker natur och är en del av Tysklands största stavgångsområde med totalt över 600 kilometer leder . Vida områden med hedar, porlande bäckar och alltid vackra vyer. Draken cirklar ovanför stavgångsvandrarna och lärkan slänger en sång - en fantastisk kombination av sport och naturupplevelse. En avstickare till Rosenthal är också värt besväret: som en av de minsta städerna i Hessen har den behållit sin medeltida stadsbild och individuella charm med de många korsvirkeshusen, gamla kullerstensgator, gränder och hörn. Korsvirkeshuset är värt att se. Utbudet av boende i Waldecker Land är också anmärkningsvärt. Oavsett om det är semesterlägenhet eller fritidshus, enkelt eller exklusivt, det finns något för alla smaker och plånböcker.

Waldecker Land: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Waldecker Land, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Waldecker Land hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Waldecker Land. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Waldecker Land semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Waldecker Land-drömsemestern börja redan hemma!

× ×