Hyr en semesterlägenhet Hessiska bergen

23 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Hessiska bergen

De hessiska bergen är så populära bland semesterfirare på grund av deras mångfald. Natur som i bröderna Grimms sagor, aktiv semester vid någon av floderna, t.ex. Schwalm, Eder, Werra eller Fulda och förstås Kassel med slottet Wilhelmshöhe, Löwenburg och Hercules. De hessiska bergen erbjuder den rätta semestern och det perfekta semesterboendet för alla önskemål.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Hessiska bergen ►

Populära semesterregioner | Hessiska bergen

Magnififikt vackra: Semester i de hessiska bergen

Den hessiska bergsregionen, som ligger i nordöstra Hessen, erbjuder semesterfirare ett paradis av sagonatur. Det finns förvisso högre berg i Tyskland, men helhetsbilden av bergskedjorna med sin unika flora parad med romantiska skogar och klara floder kan bäst beskrivas som "som från en saga". Bröderna Grimm var säkert också inspirerade av detta landskap - så det är uppenbart att den tyska sagorutten också går här. Många semesterlägenheter och semesterhus i naturparken Kellerwald-Edersee är idealiska för en semester för naturälskare som letar efter sagolika spår. Aktiva semesterfirare får mycket för pengarna med vandringar, stavgång och mountainbiketurer - sportfiskare kan landa en stor fisk på de många floder, som Schwalm, Eder, Werra eller Fulda. Om du dras mer till staden, är en semesterlägenhet eller semesterbostad i Kassel inte bara rätt för documenta! Här finns UNESCOs världsarv för barn- och hussaga av bröderna Grimm från 1812. Wilhelmshöhe slott, Löwenburg och Hercules, stadens landmärke, är också värda att se. Oavsett om det ska vara ett stort fritidshus för familjen med hund eller en liten semesterlägenhet med ett sovrum, stannar du bara en natt eller flera nätter - en semester i de hessiska bergen erbjuder avkoppling i en vacker semesterregion utan det stora turistjaget och jäkt.

Hessiska bergen: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Hessiska bergen, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Hessiska bergen hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Hessiska bergen. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Hessiska bergen semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Hessiska bergen-drömsemestern börja redan hemma!

× ×