Hyr en semesterlägenhet in Thüringen

73 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Thüringen

Thüringen erbjuder semesterfirare en perfekt blandning av kultur och natur: res i Goethes och Schillers fotspår och njut av ett varierat landskap med låga bergskedjor, ängar, skogar och naturparker. Semesterlägenheter och semesterhus i Thüringen är den perfekta utgångspunkten.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Thüringen ►

Populära semesterregioner | Thüringen

Goethe och vandringsledernas fader

ThüringenGå i Goethes och Schillers fotspår på morgonen, promenera över den längsta, fortfarande helt bevarade och bebyggda brovägen i Europa (Krämerbrücke) i Erfurt på eftermiddagen och avsluta kvällen med en avlägsen utsikt över de djupa skogarna i Thüringer Wald. Detta är faktiskt möjligt - i Thüringen, ett land med mångfald, kulturskatter och naturlig skönhet. Till och med Johann Wolfgang von Goethe sa: ”Området är underbart, underbart.” Thüringen har goda förutsättningar för en natursemester: ett varierat lågbergslandskap, otaliga ängar och nästan oändliga skogar, naturparker som Thüringer Wald eller Hainich National Park och mer än 16 000 kilometer Skyltade vandringsleder. Dessutom har Thüringen ett brett utbud av aktiviteter för en aktiv semester: cykling, stavgång, GPS-vandring, mountainbike, vattensporter och mycket mer. För vissa turister finns det bara en destination : Thüringer Wald, där det är vackrast är. Denna del av Thüringen iscensätter skickligt natur och kultur. Här i västra Thüringer Wald börjar Rennsteig, de tyska vandringsledernas fader. Traditionella spa- och semesterorter ligger inbäddat i norra och södra sluttningarna av den Thüringer lågbergskedjan med en enorm rekreations-, Fritids- och äventyrsaktiviteter under varje säsong Hundratals kilometer av vandrings- och cykelleder går genom den västra Thüringer Wald och förbinder den med Wartburg-staden Eisenach, den kungliga sätet Gotha och dess omgivningar och Hainich nationalpark som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Många gäster använder semesterlägenheter för sin semester eftersom de är idealiska för en individuell vistelse enligt deras egen personliga smak. Till exempel som kraftverk för nästa händelserika dag i Thüringen.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Thüringen

Ferienwohnungen  ThüringenUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Thüringen erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Thüringen. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Thüringen billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×