Hyr en semesterlägenhet Tegernsee-Schliersee

23 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Tegernsee-Schliersee

Den populära semesterregionen Tegernsee-Schliersee i de bayerska alperna fascinerar många semesterfirare med sin originalitet. Omgiven av foten av Alperna och Mangfall-bergen erbjuder alpregionen runt sjön Tegernsee och sjön Schliersee ett fascinerande landskap och ett imponerande panorama.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Tegernsee-Schliersee ►

Populära semesterdestinationer | Tegernsee-Schliersee

Ett semestermål - två sjöar

Semesterregionen Tegernsee-Schliersee i Oberbayern erbjuder en bakgrund direkt ur en bilderbok: klara sjöar, orörda städer, gröna ängar och åkrar och panoramautsikten över de bayerska alperna. Den populära alpregionen runt Tegernsee och Schliersee lovar ren avkoppling vid första anblicken - och håller vad den lovar. Under en båttur på sjön Tegernsee kan besökarna uppleva semesterregionen från vattnet. Avkoppling kan börja i en semesterlägenhet i Bad Wiessee, kurorten med jod- och svavelkällorna. Från Rottach-Egern tar Wallbergbahn, en bekväm gondolbana, semesterfirare till toppen av Wallberg för att njuta av en imponerande utsikt över sjön Tegernsee. I Bräustüberl i Tegernsee är ett mysigt samvaro mycket viktigt. Tegernsee-bergen i Bayern är en del av Mangfall-bergen och förvandlas på vintern till ett paradis för skid- och snowboardåkare, längdskidåkare och pulkaåkare. Sportentusiaster har möjlighet att simma, dyka, vandra, bergsklättra, cykla och cykla mountainbike, spela golf och skärmflyga. Och om du gillar det särskilt sportigt bör du inte missa Schliersee Alpentriathlon. Detta sker en gång om året på sommaren och omfattar den olympiska distansen (1,5 km simning, 40 km cykling och 10 km löpning). Hur som helst erbjuder semesterregionen Tegernsee-Schliersee ett stort utbud av bekväma semesterlägenheter och semesterhus för en avkopplande och lugn semester såväl som för en aktiv och sportig semester. En semesterlägenhet med bastu, ett fritidshus med terrass eller trädgård, för en natt, flera nätter eller en vecka, för familjer, barn, singlar, par, seniorer, unga och gamla, kort sagt finns det rätt semesterboende för alla på Tegernsee eller Schliersee.

Tegernsee-Schliersee: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Tegernsee-Schliersee, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Tegernsee-Schliersee hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Tegernsee-Schliersee. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Tegernsee-Schliersee semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Tegernsee-Schliersee-drömsemestern börja redan hemma!

× ×