Hyr en semesterlägenhet Zugspitz-regionen

41 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Zugspitz-regionen

Zugspitz-regionen, en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i Tyskland, väntar på semesterfiraren med sin namne, Zugspitze. Utsikten över Tysklands högsta berg är imponerande, utsikten från toppen av den omgivande Zugspitz-regionen och Alperna är fantastisk. I Zugspitz-regionen hittar gästerna ett stort antal lämpliga semesterlägenheter.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Zugspitz-regionen ►

Populära semesterregioner | Zugspitz-regionen

Högt upp på Zugspitze

En semester i Zugspitze-regionen i Bayern är imponerande. Med sina 2 962 meter är Zugspitze det högsta berget i Tyskland och en imponerande syn året runt. Semesterfirare kan njuta av en fantastisk utsikt över den omgivande regionen i Tyskland, Österrike, Schweiz och Italien från toppen. Ett vitt paradis väntar den som tillbringar sin vintersemester i en semesterlägenhet eller semesterbostad i Garmisch-Partenkirchen. Det olympiska läget och en station för den årliga Four Hills Tournament erbjuder utmärkta förhållanden för skidåkning, snowboard och pulkaåkning. Men de andra städerna i semesterregionen, som Grainau, Mittenwald eller Bad Bayersoien, behöver inte heller gömma sig. De pittoreska byarna smälter in i det idylliska landskapet och erbjuder med sina många semesterlägenheter och fritidshus idealiska möjligheter för en semester i nära kontakt med naturen. Medan vintern är perfekt för skidåkning och snowboard, är längdskidåkning, vintervandring och pulkaåkning, vandring och klättring, cykling och mountainbike på agendan på sommaren. En tur genom Höllenklamm eller Partnachklamm är en spännande upplevelse. Alpspitze med utsiktsplattformen AlpspiX ger utsikt över det cirka 1000 meter djupa Höllental. Ruinerna av Werdenfels slott, kasinot i Garmisch-Partenkirchen, Richard Strauss Festival, kultursommaren och olika museer erbjuder kulturell variation. Det spelar ingen roll om du vill ha ett stort semesterhus för hela familjen med hund eller en mysig semesterlägenhet med ett sovrum, om du bara bokar en natt eller flera nätter - regionen kring Zugspitze i Oberbayern erbjuder rätt boende för varje önskan.

Zugspitz-regionen: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Zugspitz-regionen, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Zugspitz-regionen hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Zugspitz-regionen. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Zugspitz-regionen semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Zugspitz-regionen-drömsemestern börja redan hemma!

× ×