Hyr en semesterlägenhet Berchtesgadener Land

81 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Berchtesgadener Land

Berchtesgadener Land är naturligtvis känt för vykortsmotivet av pilgrimskapellet St. Bartholomä på Königssee framför den spektakulära Watzmann. Men också Kehlsteinhaus, en tur över Mannlgrat eller Jennerbahn är populära resmål, alltid med en omfattande panoramautsikt över Berchtesgaden-alperna. Lägenheter och fritidshus är en idealisk utgångspunkt för en semester i Berchtesgadener Land.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Berchtesgadener Land ►

Populära semesterdestinationer | Berchtesgadener Land

En pärla i Alperna: Berchtesgadener Land

Berchtesgadener Land är en av de vackraste semesterregionerna i Oberbayern. Det är inte utan anledning som Berchtesgaden och Bad Reichenhall är medlemmar i de så kallade Alpernas pärlor. Lägenheter och fritidshus är en idealisk utgångspunkt för en semester i Berchtesgadener Land i Bayern. Den välkända saltgruvan i Berchtesgaden är värd att se - som en utställningsgruva är besöksingångar för turister möjliga djupt in i tunnlarna. De som föredrar högre höjder bör inte missa ett besök på Kehlsteinhaus och njuta av en omfattande panoramautsikt över Berchtesgaden-alperna. De med sportambitioner kan ta en tur över Mannlgrat, en krävande via ferrata till toppen av Höhen Göll. I kurorten Bad Reichenhall med sina saltvattenkällor är besökarna i goda händer för spabehandlingar, medan Rupertus Therme erbjuder ren friskvård. Men de andra platserna i Berchtesgadener Land behöver inte heller gömma sig. De som bor i en semesterlägenhet i Ramsau tillbringar sin semester direkt i nationalparken Berchtesgaden, den enda alpina nationalparken i Tyskland. Från Ramsau kan man nå Hintersee till fots genom den så kallade magiska skogen, ett naturområde som sägs ha en romantisk atmosfär. På Hintersee kan semesterfirare hyra rodd- och trampbåtar för en havsresa. Ett besök i Schönau am Koengissee rekommenderas - vykortsmotivet av pilgrimskapellet St. Bartholomä am Koenigssee framför den spektakulära Watzmann är världsberömt. Jennerbahn tar besökare till Jenner året runt - på sommaren för vandring, på vintern för skidåkning - i alla fall en speciell upplevelse med imponerande vyer. Berchtesgadener Land är värt en resa när som helst på året. Förutom många sevärdheter och speciella utflyktsmål lockar semesterregionen med en obeskrivlig naturlig mångfald. Höga toppar, djupa sjöar och lummiga gröna ängar däremellan. Alla boenden möter semesterfirares önskemål om semesterlägenheter eller fritidshus - oavsett om det är litet eller stort, ett sovrum eller flera, med balkong eller terrass, med öppen spis eller bastu. Många kan bokas för så lite som en natt, men gästerna stannar ofta några nätter för att de gillar det så mycket.

Berchtesgadener Land: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Berchtesgadener Land, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Berchtesgadener Land hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Berchtesgadener Land. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Berchtesgadener Land semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Berchtesgadener Land-drömsemestern börja redan hemma!

× ×