Hyr en semesterlägenhet Övre Bayern

291 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Övre Bayern

I Oberbayern, en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i Tyskland, finns underbara möjligheter för dig som söker lugn och ro och aktiva semesterfirare, naturälskare och kulturintresserade - inklusive ett imponerande panorama. Semesterfirare kan utforska de vackraste hörnen av Oberbayern från en semesterlägenhet eller semesterbostad.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Övre Bayern ►

Populära semesterregioner | Övre Bayern

Att komma tillbaka är ett måste här

Var ska du börja om du vill upptäcka Oberbayern? På vackra Ammersee, på Tegernsee eller i Zugspitze-regionen, i den bayerska huvudstaden München eller i Chiemgau? I Tölzer Land är Bayern så traditionellt och autentiskt som du kan föreställa dig och alla som inte har sett sagokungen Ludwig II:s sagokungen, som Herrenchiemsee, Neuschwanstein eller Hohenschwangau, har missat de största sevärdheterna i Oberbayern. Även denna lilla lista visar att denna region endast kan upplevas rudimentärt i flera etapper - så att komma tillbaka är ett måste så att säga. Till exempel för att besöka leksaksmuseet i Ingolstadt. För här kan du se allt från ångmaskinen, till marionetter och tåg och till de många typerna av dockor – återigen med sina många varianter av dockhus. Inte att förglömma är plåtleksakerna, med vilka de vuxna känner sig förda tillbaka till sin barndom. Semesterfirare bör också planera en hel dag för Therme Erding: I det största termalbadet i Europa inbjuder 20 rutschbanor, 26 bastur och 31 pooler dig att koppla av och varva ner. Bavaria Filmstadt lovar spännande timmar, vilket möjliggör en titt bakom kulisserna på de mest kända film- och TV-studiorna i Europa. På 320 000 kvadratmeter med tre naturgator, många skjutvillor och tolv ateljéer upplever gästerna den unika atmosfären som bara uppstår där publikhöjdpunkter med framstående stjärnor produceras. Walchensee med ett maximalt djup på 192,3 meter har redan varit platsen för välkända biofilmer flera gånger. Intressant nog ligger tre flygplansvrak och två bilar längst ner, vilket ger en intressant bakgrund för dykare. Walchensee ligger vid de bayerska foten av Alperna cirka 75 kilometer från München. Klimatet vid sjön är behagligt milt, vilket gynnas av den låga bergskedjan i söder. Semester och fritid kan spenderas på många olika sätt på Walchensee, surfare och seglare kan ses på sjön, särskilt på sommaren, och de termiska vindarna ger ett bra uppsving. Vilket resmål turisten än beger sig till i Oberbayern kan hans fyrbenta vän vanligtvis följa med, eftersom "hundar är välkomna" i många semesterlägenheter eller fritidshus. Och självklart kan du ta del av de härliga vandringserbjudandena för mamma och pappa. I de kuperade foten av Alperna och i de bayerska alperna hittar alla den rätta utmaningen, från nybörjare till erfarna till freaken.

Övre Bayern: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Övre Bayern, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Övre Bayern hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Övre Bayern. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Övre Bayern semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Övre Bayern-drömsemestern börja redan hemma!

× ×