Hyr en semesterlägenhet Chiemsee-Chiemgau

60 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Chiemsee-Chiemgau

Semesterregionen Chiemsee-Chiemgau erbjuder ett paradis för aktiva semesterfirare. Gröna ängar, blå sjöar och välutvecklade cykel- och vandringsleder, snötäckta berg och de bästa möjligheterna till vintersport. För en semester i regionen Chiemsee-Chiemgau hittar gästerna ett stort antal lämpliga semesterlägenheter och semesterhus.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Chiemsee-Chiemgau ►

Populära semesterdestinationer | Chiemsee-Chiemgau

Tradition möter modernitet i Chiemgau

Chiemgau ligger i sydöstra Bayern och erbjuder semesterfirare en imponerande bakgrund när som helst på året: gröna ängar, blå sjöar och snötäckta berg. För en semester vid vattnet rekommenderas en semesterlägenhet eller semesterbostad på Chiemsee, Simssee och i Waging am See. Dessutom har Chiemgau ett av de största och bäst utvecklade cykel- och vandringsområdena i Tyskland - ett paradis för aktiva semesterfirare. Om du vill dela detta paradis med din hund så har Chiemgau ett stort utbud av semesterlägenheter och semesterhus som erbjuder denna möjlighet. Alla som gillar seder, tradition och traditionella dräkter kommer att älska Chiemgau - allt detta levs också här i vardagen. Chiemgauer Volkstheater är känt långt utanför Bayerns gränser. Vid många evenemang kan besökarna uppleva det traditionella bayerska livet på nära håll - Almabtrieb i Schleching äger fortfarande rum i den ursprungliga formen, med djuren som kommer från Alm och bär girlanger. För en semester med barn är äventyrsparken Marquartstein Fairy Tale och fritidsparken Ruhpolding spännande upplevelser. Och efter en vilsam natt i ett bekvämt sovrum i en semesterlägenhet, inbjuder nästa dag dig till en annan vacker destination. Chiemgau är känt som ett centrum för vintersport, särskilt för skridskostadion i Inzell och världscupen i skidskytte i Ruhpolding. Semesterfirare som hyr en semesterlägenhet eller semesterbostad i Reit im Winkl kan förutom skidliftarna i Winklmoos njuta av Tysklands längsta rodelbana från Hindenburghütte till stadsdelen Blindau. Och vad kan vara trevligare än att tillbringa kvällen i en mysig semesterlägenhet i hotellets bastu eller vid den öppna spisen efter en aktiv dag i snön.

Chiemsee-Chiemgau: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Chiemsee-Chiemgau, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Chiemsee-Chiemgau hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Chiemsee-Chiemgau. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Chiemsee-Chiemgau semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Chiemsee-Chiemgau-drömsemestern börja redan hemma!

× ×