Hyr en semesterlägenhet Alpenwelt Karwendel

19 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Alpenwelt Karwendel

Semesterregionen Alpenwelt Karwendel är ett paradis för semesterfirare som söker avkoppling i naturen: imponerande bergslandskap, bergssjöar med bästa vattenkvalitet och frisk bergsluft bidrar till en avkopplande semester. Och vilken bättre plats att koppla av än i privata semesterlägenheter eller semesterhus i semesterregionen Alpenwelt Karwendel.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Alpenwelt Karwendel ►

Populära semesterdestinationer | Alpenwelt Karwendel

På guldflickans spår

Alla som är på semester i Alpenwelt Karwendel kan vandra i en guldflickas fotspår och ta hem en unik utsikt över regionen som souvenir. Magdalena-Neuner-Panoramaweg är nästan fem kilometer lång och kan genomföras på två timmar, även för enstaka vandrare. Displaytavlor ger information om Tysklands mest framgångsrika skidskytt, som uppnådde sina mål och många guldmedaljer med beslutsamhet, tillit, tacksamhet, optimism och humor och lämnade skidskyttebanan vid 25 års ålder för att ägna sig åt sin familj och spännande projekt. På den unga Isar: Där Isar bara är några kilometer gammal, ligger Alpenwelt Karwendel i en solig, rymlig hög dalgång i Bayern med ett unikt bergspanorama. En alldeles egen och speciell värld, med många facetter och ansikten. Alpenwelt Karwendel består av de tre idylliska och älskvärda semesterorterna Mittenwald, Krün och Wallgau, imponerande bergslandskap, bayersk barockarkitektur och massor av trevliga människor. Landskapet imponerar med sin ovillkorliga naturliga skönhet. Inte bara vandrare och cyklister uppskattar detta, familjer njuter också av avkopplande semester på en hälsosam höjd. Åtta bergssjöar med bästa vattenkvalitet inbjuder dig att bada och koppla av. Naturligtvis är vintersporter inte försummade i Alpenwelt Karwendel heller. Oavsett om det gäller längdskidåkning, snöskovandring, curling, skridskoåkning, pulkaåkning, vandring i den vackra vintervärlden eller alpin skidåkning, det finns något fantastiskt för alla åldersgrupper. Det bayerska sättet att leva och värdarnas naturliga hjärtlighet är det som gör gästernas vistelse i Alpenwelt Karwendel angenäm. Låt oss ta en närmare titt på Krün som ett exempel: Denna plats visar Oberbayern från sin vackraste sida: barockkyrka med lökkupol, vackra bondgårdar och ett panorama över Alperna under en vitblå himmel. Semesterfirare njuter av det bayerska naturskådespelet och lokala seder i Krün när som helst på året. Men Krün är också utgångspunkten för oförglömliga vandrings-, promenad- och cykelturer till idylliska sjöar eller längs den unga Isar. Det blir ett familjeparadis med en lekplats för forsränning, naturäventyrsleden Isar och Grubsee med en stor vattenrutschbana. På konserter, folklorekvällar, countryteater och lokala festivaler kan du fördjupa dig i seder. På vintern är det lovande längdåkningsspår, en naturlig isbana, välskötta vintervandringsleder och Barmsee-liften som dominerar händelserna. En gård är en bra utgångspunkt för alla aktiviteter. Detta boende låter dig också uppleva många djur direkt och ge bonden en hand. Utbudet är stort, den varma samvaron ingår i priset. En njutning i slutet är AlpenweltCard: innehavaren reser gratis i hela RVO-nätverket från första semesterdagen. Dessutom kan semesterfirare dra nytta av många andra attraktiva erbjudanden och rabatter. Om du har ditt semesterdatum i Alpenwelt Karwendel på plats, kan du också boka AlpenweltCard direkt.

Alpenwelt Karwendel: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Alpenwelt Karwendel, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Alpenwelt Karwendel hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Alpenwelt Karwendel. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Alpenwelt Karwendel semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Alpenwelt Karwendel-drömsemestern börja redan hemma!

× ×