Hyr en semesterlägenhet Allgäu

153 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Allgäu

Semesterregionen Allgäu är känd över hela världen för slottet Neuschwanstein och det närliggande slottet Hohenschwangau. Allgäu är en av de mest populära semesterregionerna i Tyskland eftersom den erbjuder semesterfirare ett fascinerande naturlandskap med klara sjöar, gröna alpängar och de höga topparna i Allgäualperna.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Allgäu ►

Populära semesterregioner | Allgäu

Idyll för att andas lätt i Allgäu

Allgäu, som ligger i södra Tyskland i Bayern och i mindre utsträckning i Baden-Württemberg, lockar många semesterfirare varje år. Vissa människor hävdar: världen är fortfarande okej här. Semesterfirare kommer att hitta avkoppling i en semesterlägenhet eller semesterbostad mitt i ett fascinerande landskap. Ett paradis väntar naturälskare precis utanför dörren, hisnande toppar i Allgäualperna och mjuka dalar, klara sjöar och gröna ängar. Och eftersom vandring och Allgäu helt enkelt hör ihop, är det bästa sättet att upptäcka allt detta till fots. Några långväga vandringsleder och pilgrimsleder leder också genom Allgäu. Om du gillar det lite snabbare på semestern kan du välja mellan cykling, mountainbike, klättring, bergsklättring och skärmflygning och naturligtvis skidåkning och skridskoåkning på vintern. Besökare kommer att hitta en idealisk utgångspunkt för dessa turer i Oberstdorf med sina alpina skidområden Nebelhorn, Söllereck och Fellhorn/Kanzelwand. Men även semesterlägenheter i Fischen im Allgäu, Oberstaufen eller Bad Hindelang erbjuder goda möjligheter. Vattenälskare dras till Alpsee, Hopfensee eller Forggensee för att simma, surfa och segla. Och efter en aktiv dag på semestern kan semesterfirare njuta av avkoppling och vilsamma nätter i ett mysigt fritidshus. Känd över hela världen och en kulturell höjdpunkt i Allgäu är slottet Neuschwanstein och det närliggande slottet Hohenschwangau. Dessutom lockar städer som Füssen eller Isny i Allgäu med många sevärdheter samt Ottobeuren med sin barocka klosterkyrka. Ett besök på ett av Allgäu ostmejerierna är värt att se. Semesterfirare bör inte missa den traditionella boskapskörningen ner från fäbodarna till dalen för att tillbringa vintern. Allgäu är perfekt för en semester på en gård - frodiga gröna ängar, kor med koklockor och en idyll direkt ur en bilderbok inspirerar om och om igen. En natt i höet istället för i sovrummet är inte bara en upplevelse för barn. Många semesterlägenheter och fritidshus är dekorerade med träsniderier som är typiska för landet och utstrålar sin alpina charm. Semester i Allgäu: Här kan du andas lugnt.

Allgäu: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Allgäu, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Allgäu hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Allgäu. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Allgäu semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Allgäu-drömsemestern börja redan hemma!

× ×