Hyr en semesterlägenhet Ostallgäu

59 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Ostallgäu

Ostallgäu är ett populärt resmål när som helst på året, och det med rätta. På sommaren kan du cykla underbart på någon av lederna i den certifierade cykelreseregionen eller vandra på bergsturer med otrolig utsikt. På vintern är semesterregionen Ostallgäu ett paradis för längdskidåkning, utförsåkning, pulkaåkning eller snöskor. Semesterlägenheter och fritidshus i östra Allgäu är idealiska för att uppleva något nytt varje dag.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Ostallgäu ►

Populära semesterdestinationer | Ostallgäu

Royal semester i den överdimensionerade slottsparken

Med det världsberömda slottet Neuschwanstein som fokuspunkt och kung Ludwig II som hjälten, positionerar sig hela stadsdelen Ostallgäu som en överdimensionerad slottspark i Allgäu. Detta är ett av totalt nio äventyrsområden som Allgäu är indelat i. Det sträcker sig från de kungliga slotten i söder med kung Ludwig II:s berömda sagopalats till den medeltida staden Kaufbeuren och Buchloe i norr, från ett imponerande bergslandskap till kungliga lådor till platser av idyll. Den som behöver en förfriskning med all denna kultur och tradition kan hoppa i en av de underbart belägna sjöarna i östra Allgäu och använda inomhuspoolerna som ett bra alternativ under den kalla årstiden. I Ostallgäu kan du också cykla i ordets rätta bemärkelse. Sedan oktober 2015 har distriktet Ostallgäu varit "Schlosspark im Allgäu" cykelreseregion med elva regionala rutter, certifierade av General German Bicycle Club (ADFC). Dessutom belönades den nya ADFC kvalitetscykelvägen, "Schlossparkradrunde im Allgäu", till och med med fem stjärnor. Ostallgäu har en av två 5-stjärniga långväga cykelvägar i Tyskland och är för närvarande en av fem certifierade cykelreseregioner i Tyskland. ADFC intygar därmed att regionen är utmärkt positionerad när det gäller cykelturism. Förutom den certifierade RadReiseRegion utlovar långväga cykelvägen "Schlossparkradrunde im Allgäu", som går genom hela stadsdelen Ostallgäu, cykelglädje på högsta nivå som en ny kvalitetscykelväg. Turen är 219 kilometer lång och går främst på sidovägar och cykelbanor med lite trafik Tillstånd och äventyrslust kan delas in i olika sektioner Och vandrare? Slottsparken är en "vandringsallroundare" och erbjuder något för alla smaker och alla åldrar. Erfarna bergsklättrare får sitt Det är värt pengarna på en rundtur i Aggenstein, medan de lugna vandrare kan njuta av den friska luften och den fantastiska panoramautsikten, till exempel på en rundtur runt sjön. Många runda och tematiska vandringsleder, bergsturer och långväga vandringsleder inbjuder alla vandringsfantaster att vara aktiv, upptäcka, förundras och njuta. Hårda och branta stigningar åtföljs av en magnifik utsikt och ett stopp som belönas i en av de många fjällstugorna och får dig att glömma ansträngningen på nolltid. Vinter i Ostallgäu är ett måste för alla vinterfans. De underbara snötäckta landskapen med de snötäckta bergstopparna gör ett besök vid den här tiden på året till en riktig njutning och en fröjd för ögat. Landskapet inbjuder till längdskidåkning, skidåkning och sköna vinterpromenader. Skidturister och snöskovandrare kommer också att få mycket för pengarna. De som saknar urban touch på sin semester bör öppna sin hemvist i Füssen. Staden ligger i sydvästra Bayern, precis i utkanten av Alperna och gränsen till Österrike. Sedan Enzenstetten-viadukten färdigställdes har Füssen varit tillgänglig från hela Tyskland med bil eller buss via A7 federala autobahn.

Ostallgäu: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Ostallgäu, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Ostallgäu hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Ostallgäu. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Ostallgäu semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Ostallgäu-drömsemestern börja redan hemma!

× ×