Hyr en semesterlägenhet Östbayern

92 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Östbayern

Semesterregionen Östra Bayern, en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i Tyskland, erbjuder en varierad semester. Östra Bayern har något för alla: för aktiva människor, finsmakare, kulturälskare, de som söker avkoppling och familjer. En skräddarsydd semesterlägenhet eller semesterbostad är en idealisk utgångspunkt för avkoppling och upptäcktsturer i östra Bayern.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Östbayern ►

Populära semesterregioner | Östbayern

Goldsteig är fantastisk, Regensburg också

Regionen östra Bayern erbjuder en otrolig mångfald: Den inkluderar områdena Bayerska skogen, bayerska Jura, Oberpfalzskogen och Bayerska Golf och Thermenland. För aktiva människor, finsmakare, kulturälskare, de som söker avkoppling och familjer - det finns något för alla behov och åldersgrupper. Låt oss börja med den bayerska skogen: Oändliga skogar, mäktiga bergsryggar och mjuka kullar, små bergssjöar, ovanför dem dimma i skymningen. Detta är det största skogslandskapet i Centraleuropa. Den bayerska skogen breder ut sig över cirka 6 000 kvadratkilometer mellan Donau, Böhmerskogen och den österrikiska gränsen. Längs med gränsen till Tjeckien ligger Tysklands enda urskog, nationalparken Bayerischer Wald med sin orörda natur och sällsynta djurarter som lodjur och uttrar. Mer än 130 bergstoppar över 1 000 meter kan vandras, som Arber, Osser, Rachel, Lusen eller Brotjacklriegel. Kvalitetsvandringsleden "Goldsteig", Tysklands längsta vandringsled, går också genom den bayerska skogen. Som en förändring från de av naturen bestämda dagarna rekommenderar vi staden Regensburg, som den engelske stjärnarkitekten Lord Norman Forster bedömde: "En av världens vackraste städer." En stad genomsyrad av historia uppenbarar sig, där det moderna gärna tillkommer som en självklarhet. Den mycket livliga delen styrs av universitetets studenter, men också av Medelhavsstilen i gamla stan. Förresten - Regensburg sägs ha den högsta tätheten av pubar i Europa. Det finns också mycket variation för den som föredrar att shoppa. Regional och internationell mat i saluhallen på Donauplatz, till exempel, eller mode, konst, hantverk och värdesaker i de runt 450 butikerna inrymda i monument i gamla stan. Det finns otaliga kaféer och restauranger för en avkopplande mellanlandning. Att kröna dagen med en dos kultur är lätt: konserter, teater, kabaréer och shower tävlar om besökarnas uppmärksamhet. Om du vill vara aktiv igen i den bayerska skogen efter denna avstickare in till staden är det mycket att välja på: Båtliv, klätterpark, ridning, golf eller på Segways, även här finns variation. Precis som med semesterlägenheterna. Den gäst som har bokat boende anpassat efter sina behov kan i lugn och ro sköta planeringen för de närmaste dagarna.

Östbayern: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Östbayern, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Östbayern hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Östbayern. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Östbayern semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Östbayern-drömsemestern börja redan hemma!

× ×