Hyr en semesterlägenhet Övre Franken

51 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Övre Franken

I Oberfranken kommer semesterfirare att hitta varierande landskap, historiska städer, karga klippor och grottor och många sjöar, vilket gör det till den rätta semesterregionen för upptäcktsresande. Intressanta fritidsaktiviteter för unga och gamla gör också en semester i en semesterlägenhet eller semesterbostad i semesterregionen Oberfranken oförglömlig.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Övre Franken ►

Populära semesterregioner | Övre Franken

Obs: En frankisk är inte en bayersk!

Om du reser i Oberfranken och pratar med befolkningen där ska du inte göra misstaget att kalla en frankisk bayer, eftersom Bayern och Franken är två olika saker. Det administrativa distriktet Oberfranken i nordöstra Bayern har alltid haft ett ganska differentierat förhållande till Fristaten. Det är de varierande landskapen och de vackra gamla städerna som gör Oberfranken till en juvel i Bayern. Vid sekelskiftet var Oberfranken en del av Thüringen och blev en del av Franken först 496. Först uppdelat i biskopsrådet i Bamberg och Furstendömet Bayern blev Oberfranken en bayersk provins 1802. Mellan 1806 och 1810 tillhörde regionen Napoleons privata egendom och köptes sedan tillbaka av bayern för 15 miljoner franc. Det administrativa distriktet Oberfranken har funnits sedan 1838, med fem stadsdelar och nio landsbygdsdistrikt. En anmärkningsvärd stad är Bamberg. För många är det ett totalt konstverk som förtrollar sina besökare med en av de största helt bevarade gamla stadsensemblerna i Europa, med slingrande torg, smala gator, historiska fasader och romantisk stil. Om du släpper in dig för denna stad ger du dig ut på en resa genom tiden, en resa till medeltiden och barockens storhetstid. Förutom statusen som världskulturarv finns Bamberg även representerat med tre titlar på UNESCO:s lista över världsdokumentärarv: två illustrerade manuskript från Reichenau från omkring 1000 och Lorsch-farmakopén från 700-talet ingår i värdefulla innehav av statsbiblioteket. Med slotten Weissenstein och Seehof, Levi Strauss-museet och trädtoppsstigen nära Ebrach, samt ett tätt nätverk av cykel- och vandringsleder, är Bamberger Land ett perfekt komplement för aktiva upplevelser och naturupplevelser. I Oberfranken ligger också det frankiska Schweiz, som sträcker sig mellan Bamberg, Bayreuth och Nürnberg. Det slående kuperade landskapet har fått sitt namn till sina karga klippor - liknande Elbes sandstensberg. Frankiska Schweiz har många grottor och slott och är tillsammans med det frankiska sjödistriktet med Brombachsee, Rothsee och Altmühlsee det populäraste lokala rekreationsområdet i huvudstadsregionen Nürnberg. I många regioner i Tyskland är frankiska Schweiz dock mer ett insidertips. Så rätt destination för upptäcktsresande som vill kontrollera om detta stämmer. Rätt fastighet med rätt utrustning hittar du snabbt bland semesterlägenheterna. Boka sedan för flera nätter och ingenting står i vägen för din upptäcktsresa i Oberfranken. Kanske kommer den lokala vänkretsen att bli förvånad över de nya rönen, oavsett var i Tyskland de befinner sig.

Övre Franken: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Övre Franken, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Övre Franken hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Övre Franken. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Övre Franken semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Övre Franken-drömsemestern börja redan hemma!

× ×