Hyr en semesterlägenhet Bodensjön

169 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Bodensjön

Semesterregionen runt Bodensjön inbjuder gästerna att tillbringa en avkopplande semester. En båttur på Bodensjön är lika oförglömlig som ett besök på ön Mainau. Många semesterlägenheter och semesterhus ligger direkt vid Bodensjön och erbjuder sjöutsikt från boendet.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Bodensjön ►

Populära semesterregioner | Bodensjön

Sjön i gränstriangeln

Bodensjön, som ligger mellan Schwarzwald och Alperna, är en av de mest populära semesterregionerna i Tyskland. Och det med rätta: Pittoreska landskap med sjö- och bergsutsikt och ett stort turistutbud inbjuder till en omväxlande semester. I en semesterlägenhet i gamla stan i Lindau kan du fortfarande känna svunna tiders känsla. En stadsresa till Constance, Meersburg eller Friedrichshafen erbjuder många attraktioner och destinationer direkt från semesterhuset, till exempel blomsterön Mainau nära Constance, de förhistoriska pålbostäderna i Unteruhldingen, UNESCO:s världsarvslista Reichenau Island eller Zeppelinmuseet i Friedrichshafen . Grannländerna Schweiz och Österrike ligger bara ett stenkast bort och rekommenderas för en dagsutflykt. Rhenfallen nära Schaffhausen är ett imponerande naturskådespel, och särskilt modiga människor kan ta en båt upp i vågorna. Med sin unika utsikt över Bodensjön, Österrike, Tyskland, Schweiz och alptopparna är Pfänder den mest kända utsiktsplatsen i regionen. En speciell upplevelse är Bodensjön på natten och atmosfären på Konstanz Lake Night Festival. Naturligtvis bör en båt- eller fartygsresa inte missas under en semester vid Bodensjön, och många vattensporter är också möjliga. Semesterregionen Bodensjön är värd en resa för barnfamiljer, singlar, par och seniorer. Semesterlägenheter och fritidshus erbjuder den perfekta miljön för en semester vid sjön. Oavsett om du vill ha ett stort fritidshus för hela familjen eller en mysig semesterlägenhet med ett sovrum så finns det rätt boende för alla önskemål och plånböcker. Och en semesterlägenhet med direkt utsikt över Bodensjön rekommenderas inte bara för romantiker. Hundar är också välkomna i många semesterlägenheter.

Bodensjön: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Bodensjön, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Bodensjön hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Bodensjön. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Bodensjön semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Bodensjön-drömsemestern börja redan hemma!

× ×