Hyr en semesterlägenhet Bayerska Skogen

75 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Bayerska Skogen

Semesterregionen bayerska skogen längs den bayersk-tjeckiska gränsen har orörd natur: semesterfirare kan observera björnar, lodjur och vargar i nationalparken Bayerischer Wald. Semesterlägenheter och semesterhus i den bayerska skogen erbjuder naturälskare den perfekta starten för vandringsturer eller en promenad på trädtoppsstigen nära Neuschönau.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Bayerska Skogen ►

Populära semesterdestinationer | Bayerska Skogen

riktiga vargar, glasträd och cowboys

Den bayerska skogen ligger på gränsen mellan Tyskland och Tjeckien. Tillsammans med den tjeckiska böhmiska skogen utgör den ett av de största sammanhängande skogsområdena i Europa. En del av denna imponerande semesterregion i Bayern förklarades som nationalpark 1970 för att bevara och återställa naturens originalitet. Besökare på de två besöksinformationscentrumen i Neuschönau och Ludwigsthal med sina rymliga utomhushägn, där björnar, lodjur, vargar, vildsvin och vilda hästar kan observeras, kan få tydlig information om naturhistoria och miljöskydd. Semesterlägenheter och fritidshus på plats erbjuder naturälskare en idealisk utgångspunkt för vandrings- och cykelturer eller en promenad på trädtoppsstigen nära Neuschönau. Högt över skogsbotten kan besökarna njuta av unika vyer över en total längd på 1 300 meter. På vintern inspirerar det snötäckta vinterlandskapet med promenader, snöskovandringar, längdskidåkning eller alpin skidåkning. På 1 456 meters höjd erbjuder den stora Arber ett snösäkert och modernt skidområde. Semesterfirare kan också se fram emot många attraktiva utflyktsmål utanför den bayerska nationalparken. Bokar du en semesterlägenhet eller ett fritidshus längs Glasstrasse kan du bekanta dig med glasblåsningskonsten i någon av glasfabrikerna på många ställen. Glasskogen i Regen är sevärd - här kan du förundras över blå- och silvergranar, granar, bokar, tallar och aspar av rent glas. En höjdpunkt är glasskogen på natten, när markstrålkastare lyser upp träden. I den bayerska skogsmuseets by nära Tittling kan besökarna ta en resa in i det förflutna, och i Eging am See i Pullman City kan de uppleva vilda västern på nära håll. I Regensburg är en semesterlägenhet den perfekta utgångspunkten för att utforska den nästan helt bevarade medeltida gamla stadsdelen, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Den bayerska skogen är ett populärt resmål i Tyskland för naturälskare och de som är aktiva inom sport, för dem som söker avkoppling och dem som älskar lugn och ro, för dem som är intresserade av kultur och historia. Det finns semesterlägenheter och fritidshus för alla smaker - ett fritidshus mitt i nationalparken, en semester på en bondgård med hela familjen eller en semesterlägenhet i någon av städerna, t.ex. Bodenmais eller Regen.

Bayerska Skogen: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Bayerska Skogen, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Bayerska Skogen hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Bayerska Skogen. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Bayerska Skogen semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Bayerska Skogen-drömsemestern börja redan hemma!

× ×