Hyr en semesterlägenhet Östersjön

741 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Östersjön

Östersjön, en av de mest populära semesterregionerna i Tyskland, erbjuder en varierad semester. Fina stränder med typiska solstolar, vackra klippor, promenader på strandpromenaden i de maritima städerna och småbåtshamnar för promenader. Ett bekvämt semesterboende gör resten för att njuta av din semester vid Östersjön.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Östersjön ►

Populära semesterregioner | Östersjön

går ut till havet

Många vikar och laguner samt utskjutande halvöar och uddar kännetecknar Rügen, semesterön vid Pommerns Östersjökust och med 77 000 invånare den mest folkrika ön i Tyskland. Bokpopulationen och kritklipporna i nationalparken Jasmund har varit en del av Unescos världsarv sedan juni 2011. Den mest kända kritklippan här är Königsstuhl. I badorten Binz på Rügens östkust hittar arkitekturälskare otaliga villor i stil med semesterortsarkitektur och en brygga från 1994. Fartygsturer till de andra öarna och hamnarna och till Rügens kritklippor startar från denna bro . Galjonsfiguren i Kühlungsborn är strandpromenaden. Från denna strandpromenad har turisten en vidsträckt utsikt över stranden och Östersjön. De två stadskärnorna Kuehlungsborn Ost och Kuehlungsborn West lockar med historiska byggnader av spa-arkitektur, söta små kaféer och restauranger samt ett stort antal semesterlägenheter för flera nätter. Hamnen i Ostseebad Kuhlungsborn utstrålar maritim stil, från vars brygga MS Baltica startar utflykter till det omgivande området. Tågfans bör inte missa en tur med det ångdrivna Molli badtåget. Den lilla staden Grömitz är en av de äldsta badorterna vid Östersjön och lockar semesterfirare med många soltimmar. En äventyrspromenad går genom den maritima Grömitzer småbåtshamnen och de långa sandstränderna och klipporna erbjuder vida panoramautsikter över Östersjön. Grömitzpiren 398 meter ut i havet. En speciell höjdpunkt är dykgondolen med en unik undervattensvy. En bro förbinder ön Fehmarn, som ligger mellan Kiel-vikarna och Mecklenburg, med fastlandet. Ön har 78 kilometer kustlinje med de vitaste sandstränderna i söder. En av sightseeingplatserna är en minnessten i Flügge till minne av Jimi Hendrix och hans sista konsert 1970. Med sin traditionella charm, många små butiker och kaféer, bjuder den gamla staden Burger in till shopping och promenader. Hamnvänner kommer att trivas på norra sidan av Fehmarn, för det är där alla öns småbåtshamnar ligger. Oavsett vad semesterdagen för med sig borde kvällen innan ha varit vilsam. Semesterlägenheter eller fritidshus erbjuder de bästa förutsättningarna för att kunna njuta av din semester 24 timmar om dygnet efter din egen smak.

Östersjön: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Östersjön, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Östersjön hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Östersjön. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Östersjön semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Östersjön-drömsemestern börja redan hemma!

× ×