Hyr en semesterlägenhet Usedom

87 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Usedom

Ön Usedom lockar miljontals besökare varje år, inte minst för att Usedom är den soligaste semesterregionen i Tyskland. En semester i semesterlägenhet eller fritidshus på Usedom rekommenderas när som helst på året. Utöver den vackra naturen erbjuder Usedom ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Usedom ►

Populära semesterdestinationer | Usedom

Sun Island och Imperial Baths

Usedom bjuder in till en avkopplande semester vid Östersjön. I synnerhet den breda, fina sandstranden och det faktum att Usedom är det soligaste området i Tyskland lockar miljontals besökare varje år. Det är inte för inte som Usedom också kallas för den soliga ön. Den näst största tyska ön efter Rügen skiljs från fastlandet av Szczecin-lagunen. Större delen av ön tillhör Tyskland, den östra delen ligger i Polen. Utflykter till den polska Östersjökusten, till Swinoujscie eller till grannön Wollin är därför också populära. På den tyska sidan är badorterna Karlshagen, Trassenheide, Zinnowitz, Zempin och Koserow samt de tre kejserliga orterna Heringsdorf, Bansin och Ahlbeck attraktiva. En vistelse i en semesterlägenhet eller en semesterbostad i en badort låter gästerna känna den unika atmosfären och den magnifika stilen på dessa platser. Piren vid Ahlbeck anses vara ett landmärke, men bryggorna vid Heringsdorf, Bansin, Koserow och Zinnowitz är också sevärda. Rekommenderade utflyktsmål inkluderar vallgravsslottet Mellenthin eller Stolpe slott, många hantverksföretag eller gårdar, fjärilsfarmen i Trassenheide eller nöjesparken Usedompark. Cykel- eller vandringsturer längs strandpromenaden och genom den unika naturen är imponerande från semesterlägenheter och fritidshus. Europa-promenaden, den längsta strandpromenaden i Europa, sträcker sig tolv kilometer från Bansin. Och sist men inte minst, Usedom erbjuder de bästa förutsättningarna för många vattensporter, som simning, dykning, surfing och fiske. Vad sägs om ett semesterboende precis vid strandpromenaden? Havsutsikt från sovrummet ingår - det finns ingen anledning att fråga "En natt eller flera nätter?"

Usedom: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Usedom, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Usedom hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Usedom. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Usedom semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Usedom-drömsemestern börja redan hemma!

× ×