Semesterhus mit Terrasse und Garten

Beskrivning

Semester i den minsta badorten på den soliga ön Usedom mellan Östersjön och Achterwasser! På bara några minuters promenad till vattnet! Det fristående fritidshuset ligger i ett mycket lugnt läge på en 1000 kvadratmeter stor tomt med många fruktträd och egen trädgård. 80 m från gatan till baksidan.

Fritidshuset sträcker sig över 2 våningar. På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum med en modern utdragbar soffa, fåtölj och läslampa, ett öppet kök och direkt tillgång till terrassen och trädgården samt ett badrum med dusch. På övervåningen finns två sovrum och ytterligare ett badrum med dusch.

Storlek ca: 70 m², max 4 personer, rökfritt hus, boende i två våningar

Egen terrass med trädgårdsmöbler och solstol (under solstolssäsongen) och trädgård med fruktträd

Det finns cykelställ framför huset för dina cyklar.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Enkelsäng
Sovrum 2:
Vardags-/Sovrum 1:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×