Hyr en semesterlägenhet in Mecklenburg-Vorpommern

472 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Mecklenburg-Vorpommern

Delstaten Mecklenburg-Vorpommern, även känd som Meck-Pomm, är mycket populär bland semesterfirare. Och det med rätta: Mecklenburg-Vorpommern har mer än 900 sevärdheter att erbjuda, Europas största vattensportområde, milslånga sandstränder, naturparker och kulturlandskap. Dessutom lockar semesterlägenheter och fritidshus med ett brett utbud av erbjudanden.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Mecklenburg-Vorpommern ►

Populära semesterregioner | Mecklenburg-Vorpommern

Skattkistor inte bara på stranden

Mecklenburg-VorpommernÖn Usedom kan inte bara övertyga med sin strand och idyll - många evenemang lockar sina besökare med ett brett utbud av erbjudanden, och det direkt från semesterlägenheten eller semesterhuset. Här hittar du rätt utflyktsmål och rätt typ av utflykt för alla smaker: upptäck till exempel Usedom och dess underbara landskap på hästryggen. En hel skattkista full av upptäckter har Rügen redo för gästen. Förutom totalt 60 kilometer fina sandstränder erbjuder Tysklands största ö en mängd olika landskap och strukturer: en lägenhet i ett av de livliga Östersjöbaden eller en lägenhet i en av de drömska fiskebyarna, öns stora nationalparker eller världsberömda utsikter över kusten, de många gravhögarna och offerstenarna, parker och trädgårdar samt palats och herrgårdar. Mecklenburgs sjödistrikt får en semester full av upplevelser och överraskningar. 1117 naturliga sjöar bildar det största nätverksanslutna vattensportområdet i Europa, med Müritz i mitten. Nationalparken Müritz med UNESCO:s världsarvslista och fyra andra naturparker inbjuder dig till fantastiska fritidsaktiviteter. Herrgårdar och herrgårdar präglar det unika historiska kulturlandskapet. Och så finns det också så starka städer som delstatshuvudstaden Schwerin, Rostock, Wismar, Neubrandenburg, Greifswald och Stralsund. Sammantaget erbjuder Mecklenburg-Vorpommern mer än 900 sevärdheter. Dessutom finns semesterlägenheter och fritidshus med ett brett utbud av erbjudanden, bland annat plats för familjen och hunden. Oavsett vilken fastighet som tilltalar kommer varje gäst att stanna mer än bara en natt för att kunna uppleva så mycket MeckPomm som möjligt.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Mecklenburg-Vorpommern

Ferienwohnungen  Mecklenburg-VorpommernUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Mecklenburg-Vorpommern erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Mecklenburg-Vorpommern. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Mecklenburg-Vorpommern billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×