Hyr en semesterlägenhet Mecklenburgs sjödistrikt

73 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Mecklenburgs sjödistrikt

Mecklenburgs sjödistrikt, även kallat de 1000 sjöarnas land, är området för stora och små kaptener, vattenälskare och sportfiskare. Mecklenburgs sjödistrikt erbjuder semester i ett unikt vatten- och landskapsparadis. Semesterlägenheter och semesterhus i semesterregionen Mecklenburgs sjödistrikt är den perfekta utgångspunkten för detta.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Mecklenburgs sjödistrikt ►

Populära semesterregioner | Mecklenburgs sjödistrikt

Tusen sjöars land för stora och små kaptener

I södra Mecklenburg-Vorpommern och bortom delstatsgränsen till Brandenburg kan semesterfirare förvänta sig ett unikt vatten- och landskapsparadis i Tyskland - Mecklenburgs sjödistrikt. En semesterlägenhet eller semesterbostad precis vid sjön erbjuder vattenråttor det perfekta boendet med många möjligheter till segling, bad, fiske, forsränning och båtliv. Müritz är den största sjön, men de andra sjöarna, som Plauer See, Fleesensee, Malchower See eller Kölpinsee är idealiska resmål för en semester i harmoni med naturen. Naturälskare, de som letar efter avkoppling, barnfamiljer samt stora och små kaptener hittar sitt revir här. Det är också möjligt att ta med sin egen hund i många semesterlägenheter och fritidshus. Staden Waren, som ligger direkt vid Müritz, är den perfekta utgångspunkten för en resa till Müritz nationalpark och ett besök på Müritzeum. Förutom museet och museiträdgården är det stora akvariet för inhemska sötvattensfiskar i House of 1000 Lakes en speciell höjdpunkt. Semesterlägenheterna eller semesterhusen i någon av semesterorterna Malchow, Röbel, Mirow och Rheinsberg lovar en god natts sömn. Östaden Malchow förtrollar med sin gamla stadskärna på en ö mellan sjön Malchow och sjön Fleesen. I Röbels medeltida stadskärna kan besökarna förvänta sig lugna gränder och färgglada korsvirkeshus runt slottsbacken. Den långa strandpromenaden med många restauranger och kaféer utstrålar en maritim stil. Staden Mirow inbjuder dig att dröja kvar med den romantiska slottsön och bostadsslottet. I Rheinsberg imponerar slottet Rheinsberg, som ligger direkt vid sjön i ett unikt landskap.

Mecklenburgs sjödistrikt: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Mecklenburgs sjödistrikt, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Mecklenburgs sjödistrikt hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Mecklenburgs sjödistrikt. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Mecklenburgs sjödistrikt semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Mecklenburgs sjödistrikt-drömsemestern börja redan hemma!

× ×