Hyr en semesterlägenhet in Brandenburg

206 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Brandenburg

Brandenburg erbjuder semesterfirare en mängd variation: brett landskap och oändlig horisont, floder och sjöar, pittoreska byar och städer. Kultur, tradition och gammalt hantverk kan upptäckas i Brandenburg. Semesterlägenheter och semesterhus i Brandenburg erbjuder avkoppling efter en händelserik dag.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Brandenburg ►

Populära semesterregioner | Brandenburg

storkar klapprar och bred horisont

BrandenburgI Brandenburg framstår sjöarna och floderna som blått i det vidsträckta landskapet. Lokalbefolkningen och turister kommer bokstavligen att hitta vattnet utanför dörren. Ett paradis för utflykter och semester där naturen sätter tonen. Perfekt för att sätta segel på en flotte eller kanot, utforska naturparker och små byar på cykel eller till fots, eller helt enkelt göra ingenting och ta ett djupt andetag medan du tittar ut över vattnet. Den som reser hit blir automatiskt en kulturresenär, eftersom kultur är en del av landskapet. Inte konstigt att våra grannar i Berlin gillar att vända staden ryggen och ge sig ut på landet. Gårdsbutiker och kakor som mormor gjorde, storkar som klapprar och grodor som kväkar, fötterna i vattnet och en vid horisont. Kropp och själ får ofta för pengarna i Brandenburg: Vissa går i reformatorn Martin Luthers fotspår, andra går på en vandringstur längs sjöar och floder, genom djupa skogar. 100 turer erbjuds, till exempel panoramavandringsleden runt Bad Belzig i Fläming. Andra sätter sig på cyklarna och väljer en tur på 7 000 kilometer utvecklade cykelvägar, till exempel cykelvägen Oder-Neisse genom orörda flodängar. Ett måste är ett besök i Potsdam, en av de vackraste städerna i Tyskland med 15 palats och parker som har funnits med på UNESCO:s världsarvslista sedan 1990. Med filmparken, naturäventyrsvärlden "Biosphere", den offentliga parken på den tidigare BUGA-platsen och utflyktsbåtturen erbjuder staden andra attraktioner. Ett annat måste är en dag i Spreewald, som också är känt som "Gröna Venedig" och har ett nätverk av nästan 1000 kilometer rinnande vatten. Gamla korsvirkeshus och små ögårdar ligger längs de naturliga vattendragen samt små städer där kultur, tradition och gammalt hantverk kan upptäckas. De olika intrycken kan bearbetas på kvällen i fritidshuset eller i semesterlägenheten i lugn och ro, för att sedan börja nästa dag efter en vilsam natt. Eftersom det finns ett brett utbud av fritidshus och semesterlägenheter hittar du snabbt rätt fastighet, vare sig med ett sovrum eller fler, precis vid vattnet eller närmare stan.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Brandenburg

Ferienwohnungen  BrandenburgUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Brandenburg erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Brandenburg. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Brandenburg billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×