Hyr en semesterlägenhet Plauer See

12 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Plauer See

Semesterregionen runt sjön Plau är ett populärt resmål för vattenälskare. Sjön är idealisk för simning, paddling, fiske och båtturer. För att inte glömma cykelturer runt sjön, skogsbad och många utflyktsmål. Aktiv rekreation och avkoppling är dagens ordning i detta unika landskap. Den perfekta platsen för en semester vid Plau-sjön är de många semesterlägenheterna och semesterhusen.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Plauer See ►

Populära semesterdestinationer | Plauer See

Skogsbadare är mycket välkomna

Får vi presentera: Ett paradis för "skogsbadare". Det handlar om den tallrika spa- och hälsoskogen Quetziner Tannen: Det är ett område för naturterapi och har en nästan två kilometer lång runda med tio stationer för träningsterapi. Genom området löper också en naturstig och en stavgångsled.


Semesterfirare hittar allt detta inte långt från den charmiga lilla staden Plau am See, som ligger direkt vid Plausjöns västra strand. Den 38 kvadratkilometer stora Plausjön, som är porten till Müritz med Mecklenburgs sjödistrikt, är en idealisk plats för vattensportentusiaster, båtfolk, dykare och naturligtvis alla som tycker om att tillbringa sin fritid på vattnet.

För den som älskar sjölivet bjuder Plau in till en lugn båttur på sjön eller en 55 kilometer lång cykeltur runt sjön. Efteråt är den pittoreska gamla stan med sina karakteristiska korsvirkes- och tegelhus och mysiga butiker den perfekta platsen för att växla från aktivt till avslappnande läge efter en spännande dag, ta en promenad och göra lite sightseeing.

Särskilt sevärd i Plau am See är lyftbron i centrum av staden, ett tekniskt monument som är mer än 100 år gammalt. Och naturligtvis är ett besök i den 13 meter höga fyren ett måste: Från den åtta meter höga plattformen har gästerna en fantastisk utsikt över Plau am See och dess namngivna vattendrag, och fotograferna kommer att hitta många värdefulla motiv.


Björnskog, kungsfiskardal, bimuseum, helande skog, slottsmuseum: i Plau am See hittar alla en aktivitet som passar deras smak. Inte bara vattensportentusiaster, utan även naturälskare och barnfamiljer kommer att få valuta för pengarna här. Plau am See är ett paradis för cyklister, vandrare och "skogsbadare" - den tidigare nämnda Quetziner Tannen spa och helande skog ligger inte långt från Plau.

Plausjön är en livlig plats. Det är ett vattensportparadis för seglare, surfare, SUP:are, båtfolk, paddlare och simentusiaster. För att inte glömma den vackra gamla stan, marinan och hamnen. Om du vill hyra en båt för din semester och hyra en semesterlägenhet eller ett semesterhus på vattnet, kommer du snabbt att hitta vad du letar efter i det stora utbudet som erbjuds. Sedan är det bara att kontrollera om erbjudandet är tillgängligt och affären är klar.

Plauer See: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Plauer See, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Plauer See hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Plauer See. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Plauer See semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Plauer See-drömsemestern börja redan hemma!

× ×