Hyr en semesterlägenhet Hiddensee

12 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Hiddensee

Ön Hiddensee förtrollar semesterfirare med sitt vackra naturlandskap, från hedar och vikar till fina sandstränder. Ön är bilfri, vilket gör den till ett riktigt paradis för den som söker avkoppling. Lämpliga semesterlägenheter och semesterhus på Hiddensee är pricken över i:et för en lyckad semester.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Hiddensee ►

Populära semesterdestinationer | Hiddensee

Öländsk pärla med Kachelmann-effekt

Vad är det första du tänker på när du hör namnet Hiddensee? De flesta svarar: "Jörg Kachelmann och hans väderstation." TV-meteorologen öppnade den för 25 år sedan och har med sina regelbundna sändningar skapat en veritabel run på den lilla Östersjöön, vilket nästan är för mycket för vissa av de cirka 1000 invånarna. Men även utan väderstationen skulle den 18 kilometer långa ön i Mecklenburg-Vorpommern, som är 250 meter bred på det smalaste stället, vara värd ett besök.


På grund av bilförbudet är cykling det främsta transportmedlet för invånare och besökare på ön Gem. Om man cyklar längs digerna vid Östersjön och Boddenkusten får man en imponerande utsikt över det mjuka kustlandskapet. Om du inte har något emot lite ansträngning kan du cykla till utsiktspunkten "Großer Inselblick" och vandra därifrån till fyren "Dornbusch" - öns landmärke. För dem som föredrar att söka lyckan på hästryggen är guidade terrängritter verkligen det rätta valet - antingen nedanför fyren till Grieben, en sträcka genom Bodden och tillbaka till Kloster eller söderut längs Bodden genom heden till Neuendorf. Förutom ridturer erbjuds även turer med häst och vagn.

Utanför allfarvägarna finns det många vandringsleder genom de olika landskapen på Hiddensee för en utflykt. I naturreservaten och nationalparken kan man upptäcka flora och fauna i all sin skönhet: Sagolika dynhedar, mjuka kullar i Dornbusch-höglandet och de platta uddarna i Bessin- och Gellen-alternativen. Dessutom inbjuder den 16 kilometer långa vita sandstranden till underbara promenader längs Östersjön. Bärnstensjägare kommer att ha tur här.

På tal om vatten, vattnen runt Hiddensee är ett utmärkt seglings- och surfområde. Nybörjare kan registrera sig på vattensportcentret. Stand up paddling, båtkörkort och mycket mer står på programmet.

I de fyra distrikten Vitte, Grieben, Neuendorf och Kloster finns semesterlägenheter eller semesterhus för en semester som singel, som par, som familj, med vänner eller med din hund. På grund av det stora antalet erbjudanden räcker det ofta med en förfrågan.

Hiddensee: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Hiddensee, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Hiddensee hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Hiddensee. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Hiddensee semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Hiddensee-drömsemestern börja redan hemma!

× ×