Hyr en semesterlägenhet Ruegen

123 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Ruegen

Ön Rügen väntar på besökare med de välkända kritklipporna, vita sandstränderna och den omisskännliga semesterortsarkitekturen. Semesterregionen Rügen är ett paradis för soldyrkare, kulturintresserade, naturälskare och wellnessfantaster. Semesterlägenheter och fritidshus på Rügen erbjuder avkoppling efter en händelserik dag.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Ruegen ►

Populära semesterdestinationer | Ruegen

Vit guld vid Östersjön

Vita sandstränder, bokskogar, Bodden och Wieke, de välkända kritklipporna och den halmtak och badarkitekturen får miljontals semesterfirares hjärtan att slå snabbare. Rügen är både den största ön i Tyskland och en av de mest populära. Ansluten av Rügendamm från hansestaden Stralsund på fastlandet via det 2 km breda Strelasundet är det extremt enkelt att ta sig dit. För semesterfirare som älskar naturen är Jasmunds nationalpark med sina imponerande kritklippor på den nordöstra delen av ön ett måste. Nationalparken är sedan 2011 en av UNESCO:s världsarv. Kritan används i många friskvårdserbjudanden och produkter och kallas även Rügens vita guld. För soldyrkare rekommenderas en semester i semesterlägenhet eller fritidshus vid Östersjöns stränder. Hundar är också välkomna i många semesterlägenheter. Traditionella hus med halmtak kan ofta ses på landsbygden, och den sofistikerade spaarkitekturen kan beundras i badorterna Binz, Baabe, Göhren, Sassnitz och Sellin. Vi rekommenderar ett besök på Kap Arkona i Putgarten, Colossus of Prora eller Granitz jaktstuga. Från slutet av juni till början av september äger Störtebeker-festivalen, Tysklands mest framgångsrika friluftsteater, rum på stranden av Jasmunder Bodden i Ralswiek. Semesterlägenheter och fritidshus erbjuder självständighet - tack vare den individuella planeringen av dagen känner gästerna sig också hemma på semestern. En bastu i semesterlägenheten eller stugan erbjuder avkoppling efter en händelserik dag. Och när natten faller över ön kan semesterfirare lägga sina trötta huvuden och vila i ett mysigt sovrum.

Ruegen: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Ruegen, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Ruegen hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Ruegen. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Ruegen semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Ruegen-drömsemestern börja redan hemma!

× ×