Hyr en semesterlägenhet Vorpommern

19 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Vorpommern

Semesterregionen Vorpommern är ett populärt resmål. Den orörda naturen, Boddenlandskapet, vidsträckta skogar, hedar och laguner får hjärtat att slå snabbare hos den som söker rekreation. Dessutom finns det varierande fritidsaktiviteter för unga och gamla. En mysig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus garanterar en avkopplande vistelse i semesterregionen Vorpommern.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Vorpommern ►

Populära semesterregioner | Vorpommern

Laguner i Östersjön

Distriktet Vorpommern-Greifswald förkroppsligar något speciellt i många avseenden. Med en yta på nästan fyratusen kvadratkilometer är den nästan lika stor som ön Mallorca. Och precis som Mallorca är distriktet ett populärt semestermål. Sol, vatten, stränder och ett stort kulturutbud lockar gästerna på ett magiskt sätt under sommaren och i allt högre grad även under de andra årstiderna.

Om du vill vara aktiv själv kan du paddla kanot och titta på bävrar eller utforska det vidsträckta landskapet längs Haff, Peene, Uecker och Randow med cykel. Dessutom inbjuder vidsträckta tall- och bokskogar och Ueckermünde Heath söder om Szczecin-lagunen besökare att vandra, cykla och rida. Hansastaden Greifswald är en av Tysklands städer på frammarsch. Det anrika universitetet är en av de populäraste studieorterna i Förbundsrepubliken Tyskland och har världsomspännande betydelse som vetenskapligt centrum.

Den som gillar blandningen av robust originalitet, idylliskt lant- och småstadsliv, den sofistikerade touchen från de kejserliga kurorterna och den hanseatiska känslan i Greifswald kommer oundvikligen att bli positivt laddad av regionen längst i nordost. En dagsutflykt kan göras till Szczecin. Polens sjunde största stad, bara tio kilometer från den tyska gränsen, anses vara den politiska, kulturella och ekonomiska huvudstaden i Vorpommern. Dessutom är det ett bra ställe att shoppa och njuta av ett varierat nattliv. 
Istället för Szczecin eller komplement är Bodden definitivt värt en resa. Östersjöns unika laguner och en kust i ständig rörelse är kännetecknen för den största nationalparken vid Östersjökusten. Under århundraden har här utvecklats en imponerande mosaik av livsmiljöer med en mångsidig flora och fauna. Här får naturen utvecklas enligt sina egna regler.

Att hitta lämpligt boende bör inte vara svårt. Annonserna sträcker sig från ett enkelt sovrum till ett semesterhus med bastu. Så allt finns där för en avkopplande vistelse i Vorpommern.

Vorpommern: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Vorpommern, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Vorpommern hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Vorpommern. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Vorpommern semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Vorpommern-drömsemestern börja redan hemma!

× ×