Hyr en semesterlägenhet Angeln

8 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Angeln

Angeln är värt en resa: ren avkoppling och en natur att drömma om, idylliska platser och havet framför dörren, sportaktiviteter och kulturevenemang. Det finns alltid en frisk bris av Östersjöluft runt näsan. Semesterlägenheter och fritidshus utgör den perfekta miljön för avkoppling och upptäcktsturer i semesterregionen Angeln.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Angeln ►

Populära semesterdestinationer | Angeln

Inte bara fiske i Angeln

Var ärlig: När du hör namnet fiske, skulle du tänka på något annat än att fånga fisk? Antagligen inte. Men det finns landskapet i Angeln, som ligger i nordöstra Schleswig-Holstein. Halvön är en attraktiv semesterregion på grund av dess närhet till Östersjön, från Flensburgfjorden till Geltingerbukten. Alla kommer att hitta vad de letar efter i fiskeregionen: ren avkoppling, sportaktiviteter, kulturevenemang och natur att drömma om. För bättre geografisk klassificering: Flensburg är rikt på arkitektoniska bevis på den långa tysk-danska historien. Bilden av Tysklands nordligaste stad kännetecknas av vackra torg, smakfullt restaurerade byggnader, köpmansgårdar och branta gator. En attraktiv resa är med båt från Flensburg till Glücksburg, en badort och klimatkurort som har varit erkänd i 130 år. Först kan du njuta av den underbara panoramautsikten över Flensburgfjorden och sedan, från gångvägen från bryggan upp till slottet, utsikt över sagoslottet Glücksburg. Det finns många vandringsleder och en joggingspår. Vid dåligt väder kan semesterfirare hålla sig i form i havsvattenvågbassängen. Schleswig är en av de äldsta städerna i norra Europa. Den grönblå spiran på Peterskyrkan kan ses på långt håll. Gottorf slott reser sig som en bastion ur slottssjön. Den pittoreska fiskeboplatsen Holm förbands 1935 med fastlandet med en damm. Schleibyarna ligger som pärlor på ett snöre längs Schleifjorden i Östersjön. Här kan du uppleva ren natur och romantik i älskvärda byar med vackra halmtakshus och färgglada blommande stugträdgårdar. Bokskogar varvas med vidsträckta gröna ängar och ljusa spannmålsfält. En vacker bit jord att uppleva och njuta av, på en promenad eller under en omfattande cykeltur. Med MS Schlei kan du koppla av med kaffe och kaka eller middag längs de gamla vikingarnas spår. Från Kappeln går det via Maasholm och Schlemmünde till Schleswig. Där upplever familjer varierande timmar i nöjesparken Tolk-Schau. I Dinosauriernas dal möter besökarna de ursprungliga djuren i naturlig storlek - magiska stunder inte bara för barn. Stränder fulla av cyklar, vandrings- och ridleder i attraktiva jordbruksmiljöer är idealiska för aktiva semesterfirare i Bad Stoltebüll. Den cirka 14 km långa naturliga stranden vid öppna Östersjön är lätt att nå. Det finns en del naturiststrand mellan Niedamm (Pommerby kommun) och Golsmaas. På vissa ställen finns utsedda hundstränder. Golfare börjar sin runda på Rabenkirchen Golf Club, vattensportsentusiaster är aktiva längs hela Östersjökusten. Kommunala småbåtshamnar och privata surfskolor får sällskap av en vattenskidanläggning i Damp. Sportfiskare utövar sin hobby i Gelting Bay, öppna Östersjön och Schlei eller hyr en fiskebåt. Djuphavsfisketurer sker från Maasholm och Kappeln. Peter hej!

Angeln: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Angeln, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Angeln hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Angeln. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Angeln semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Angeln-drömsemestern börja redan hemma!

× ×