Hyr en semesterlägenhet Lübeck Vik

70 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Lübeck Vik

Lübeck vik inspirerar gästerna med sina stränder, strandpromenader och sportanläggningar på, på och under vatten och sist men inte minst med sin seglingsregatta. Många semesterlägenheter och semesterhus erbjuder avkoppling efter en händelserik dag i semesterregionen Lübeckbukten.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Lübeck Vik ►

Populära semesterdestinationer | Lübeck Vik

Ett riktigt familjeparadis

Det är ett sant familjeparadis. Längs Lübeckbukten rensar den friska havsluften ditt huvud, och med nöje och lek på de fina sandstränderna glöms vardagens liv och rörelse snabbt bort. Färgstarka festivaler som seglingsregattan "Travemünder Woche" lockar mer än en miljon besökare till Östersjöns stränder varje år. Mycket är känt, men det finns också insidertips. Vad kan till exempel vara trevligare än att snoosa under Östersjöns stjärnhimmel? Detta är möjligt i Timmendorfer Strand och inte i någon av de konventionella "dagsolstolarna", utan i en av de mysiga solstolarna. Ett absolut måste för varje solnedgångsälskare är toppen av Niendorfer Freistrand. Naturligtvis hör fiskrullar också till Lübeckbukten som segelfartyg hör till vattnet. Men knappast något mellanmål är så underskattat som fisken mellan två halvor av en rulle. Sport och fritidsaktiviteter är tillgängliga för alla i Timmendorfer Strand utan kostnad! Sport är inte bara viktigt på stranden utan även på vattnet. Det finns jolle-, katamaran- och skepparkurser samt barnsegling och seglingsturer. Föredrar du att dyka hittar du även de kunniga följeslagarna för det. För den som vill kombinera hälsosam kost med fysisk njutning rekommenderar vi en cykeltur längs sjöstranden till Hemmelsdorf, som har varit en integrerad del av fisken och dess många olika sätt att förbereda i generationer. Östersjöambassadören Theo Bauernschmidt tar med sig vandringsfantasterna på 14 händelserika kilometer genom naturreservatet, längs hotspots som fiskegården, fågelparken och Niendorfs hamn. Sofistikerat strandparadis parat med nordtysk charm: Scharbeutz erbjuder sina gäster den rena Östersjöstrandkänslan. Under de senaste åren har Östersjöorten kontinuerligt utvecklats och presenterar sig idag med omfattande temastränder, moderna hotell och en varierad strandpromenad. Östersjöorten Grömitz är idealisk för en extra semester, eftersom den erbjuder lite mer av allt. Extra sportigt med segling, kiting, surfing, paddling i den ultramoderna småbåtshamnen med många vattensportshöjdpunkter, till exempel German Windsurfing Cup eller Super Sail. De som vill göra något på land för en omväxlings skull kommer också att få vad det är för pengarna. Att promenera eller vandra, cykla eller spela golf tillsammans är särskilt roligt i en drömlik miljö. Ett fritidshus, där gästerna kan bo efter sin egen rytm, kan vara det idealiska centrumet och utgångspunkten för ett brett utbud av aktiviteter. Rätt fastighet hittas och bokas snabbt tack vare det stora utbudet.

Lübeck Vik: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Lübeck Vik, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Lübeck Vik hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Lübeck Vik. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Lübeck Vik semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Lübeck Vik-drömsemestern börja redan hemma!

× ×