Hyr en semesterlägenhet in Schleswig-Holstein

964 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Schleswig-Holstein

Många av de vackraste och mest populära semesterregionerna i Tyskland väntar på semesterfirare i Schleswig-Holstein. Beläget högt i norr erbjuder Schleswig-Holstein mycket att upptäcka när som helst på året. Dessutom lockar semesterlägenheter och fritidshus med ett brett utbud av erbjudanden.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Schleswig-Holstein ►

Populära semesterregioner | Schleswig-Holstein

Från medeltiden till stand up paddling

Schleswig-HolsteinVad sägs om en semester mellan Östersjön och Nordsjön? Schleswig-Holstein är perfekt med sitt breda utbud av erbjudanden: strandsemester med familjen, aktiv cykling eller på en kulturell och kulinarisk upptäcktsfärd genom städerna - det finns mycket att upptäcka i norr när som helst på året. Vad sägs till exempel om en resa till Lübeck med sin medeltida gamla stad och den imponerande Holstensporten. En resa till museifartyget Passat i Travemünde är ett måste för alla seglingsentusiaster. Multimar Wattforum i Tönning är inte bara för regniga dagar. 280 fiskarter kastar sig i akvariet, och det finns också intressanta fakta om Vadehavet. Men en dagsutflykt till Helgoland är också ett alternativ - med landmärket Lange Anna och de nostalgiska hummerbodarna, som nu inrymmer souvenirbutiker eller utställningar. Sälarna, som trivs på sanddynerna, garanterar också fina fotomöjligheter. Den 15 km långa och upp till 2 km breda stranden på den nordfrisiska ön Amrum är idealisk för långa promenader. Perfekt för att njuta av naturens skönhet, ta ett djupt andetag och bara låta din själ dingla. Schleswig-Holstein erbjuder de bästa förutsättningarna för en varierad semester på eller på vattnet: segling, surfing, kiting, dykning, stand up-paddling - allt är möjligt. St. Peter-Ording erbjuder ett hälsosamt klimat, havets brus och ett brett utbud av fritidsaktiviteter och är det rätta valet för singlar, par och familjer med en mängd olika semesterbehov. Som den största badorten i Tyskland bjuder St. Peter-Ording in till en avkopplande badsemester med en fin, lång sandstrand, men låter även aktiva semesterfirare få mycket för pengarna. Det rätta objektet bland de många semesterlägenheterna kan lätt hittas tack vare det breda utbudet. Inget står i vägen för semesternöjen.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Schleswig-Holstein

Ferienwohnungen  Schleswig-HolsteinUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Schleswig-Holstein erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Schleswig-Holstein. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Schleswig-Holstein billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×