Hyr en semesterlägenhet Norra Friesland

16 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Norra Friesland

Semesterönskningar går i uppfyllelse i norra Friesland: i semesterregionen hittar semesterfirare avkoppling för kropp, sinne och själ. Den unika naturen, den friska havsluften, Vadehavet, ebb och flod är balsam för själen. Och om du vill ha ännu mer Norra Friesland på kvällen kan du njuta av en farisé, den nordfrisiska nationaldrinken, i semesterboendet.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Norra Friesland ►

Populära semesterdestinationer | Norra Friesland

uppfriskande för alla sinnen

Norra Friesland: Exakt rätt område för stora och små semesterfirare. Det finns tillräckligt med utrymme för alla semesterdrömmar. Från drakflygning till långa turer över havsbotten i nationalparken Vadehavet – det finns plats för allt i norra Friesland. Och det är roligare än någon annanstans, eftersom Norra Friesland är okomplicerat – och ofta underskattas. Dagebüll, till exempel, är inte bara "porten till öarna Föhr och Amrum". Den som vill bada, sola eller få lite luft är på rätt plats i den erkända semesterorten Dagebüll. Den gröna stranden erbjuder en unik utsikt över nationalparken Schleswig-Holstein Vadehavet med öarna och Halligen, omgiven av det fascinerande molnspelet vid kusten. Låg och högvatten kan inte bara observeras bekvämt från solstolen. Upplev detta unika naturskådespel med alla dina sinnen på en professionellt guidad gyttjavandring. Dagebüll och dess omgivningar erbjuder en speciell naturupplevelse på våren och hösten. Tusentals vilande fåglar på himlen, ett storslaget färgspel i molnen – som redan har inspirerat konstnärer – och vinden i ansiktet innebär avkoppling för kropp, sinne och själ. Närheten till hamnen och tågstationen inbjuder till dagsutflykter till öarna, Halligen och grannlandet Danmark. En tur till Nordstrandshalvön är också värt besväret. Omgivet av Vadehavet ligger det väster om den nordfrisiska stadsdelen Husum och erbjuder massor av lugn, natur och många möjligheter att träna i frisk luft. Aktiviteter inkluderar surfing, segling och ridning. Det är också möjligt att åka runt ön på inlines eller på cykel. Du kan bada nästan överallt - förutsatt att Nordsjön är där, eftersom Nordstrand ligger i tidvattenzonen. Utgångspunkten för båtturer till den nordfrisiska Hallig och övärlden är hamnen i Strucklahnungshörn i nordvästra delen av ön. Färjor till Amrum, Sylt och Hallig Hooge samt till grannön Pellworm startar också i Strucklahnungshörn. Ett besök på Beltringharder Koog är ett måste för fågelskådare. Indikat 1987 tjänar området inte bara som reservoar utan också för naturvård. En saltvattenbiotop skapades, i vilken vattnet kan rinna in och ut genom Holmersielen. Idag har Koog en viktig funktion som häcknings- och rastplats för fåglar. Från vallen kan besökarna observera fågellivet väl. Det finns även en utsiktsstuga i området. För den intresserade finns det regelbundna ornitologiska turer. Nordstrand är också födelseplatsen för den nordfrisiska nationaldrycken "Pharisaeer". En riktig farisé består av kaffe, socker och fyra centiliter rom, med en topping av grädde på toppen – så att du inte känner doften av rom. En av öns specialiteter är lamm, som finns på restauranger och direkt från uppfödaren att tillaga hemma. Till exempel i en av de många semesterlägenheterna som kan hyras för några dagar och nätter. Det är lätt att hitta rätt fastighet för en semester med familj eller vänner.

Norra Friesland: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Norra Friesland, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Norra Friesland hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Norra Friesland. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Norra Friesland semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Norra Friesland-drömsemestern börja redan hemma!

× ×