Hyr en semesterlägenhet Nordstrand

27 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Nordstrand

Nordstrand är den idealiska adressen för dig som söker avkoppling: hav och vind, frisk luft och ett hälsosamt stärkande klimat, lerhavsvandringar och utflykter - vardagen glöms snabbt bort. Semesterfirare kan koppla av efter en händelserik dag i privata semesterlägenheter och fritidshus på Nordstrand.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Nordstrand ►

Allt liv och rörelse finns kvar på fastlandet

Nordstrand, Vadehavets gröna hjärta, ligger i Halligens unika värld. Omgiven av en vintergrön Nordsjövall, är Nordstrand ansluten till fastlandet (närmaste större stad är Husum) och kan därför nås när som helst. Men Nordstrand är behagligt lugn och rogivande och lämnar allt liv och rörelse kvar på fastlandet. Nordstrand är en naturupplevelse när som helst på året, till exempel på vintern, när det blåser en frisk bris över vallarna, lerbottnen är frusna, snön ger ett vitt landskap och glödande lågor lyser upp kusten när Biikebrennen brinner, då är det särskilt mysigt inne, när man chattar och spelar, med fariséer och tepunch. På våren, när rapsfältens klargula lyser vid sidan av det grönskande landskapet, på sommaren inbjuder havet till bad, på hösten när stormarna får havet att stiga högre. Den klara Nordsjöluften och det speciella stimulerande havsklimatet ökar det fysiska försvaret, cirkulationen kommer igång och huden är väl försedd med blod. Bästa förutsättningarna för en segeltur, en cykel- eller inlinesåkningstur eller en leravandring. Vadderna i biosfärområdet innehåller mer liv än det först verkar: två gånger om dagen spolar tidvattnet ut råvaror och mat i lerbottnen. Näringsrika sediment avsätts på botten av Vadehavet. Tillsammans med planktonets mikroorganismer bildar detta organiska ämne en bördig grogrund för smådjur. Miljontals kiselalger, tusentals små krabbor och många musslor, sniglar och maskar lever på en kvadratmeter lera. I ett område på 100 x 100 meter har djuren en våt biomassa på 3 till 12 ton - mer än i djungeln. Allt detta kan gästen också se på en lugn åktur i hästvagn. Hästvagnarna startar liksom vandrare från Fuhlehörns badplats i riktning mot Hallig Südfall. Hela ön och Hallig-världen kan utforskas ombord på ett av Adler-fartygen. Härifrån kan du ta Adler-skeppen till hela ön och Hallig-världen. Strucklahnungshörn är också hemmahamn för räkskärare, försörjningsfordon, station för DGzRS livbåt och avgångshamn för färjan till grannön Pellworm, samt för postbåten till Nordstrandischmoor. Om du vill sakta ner, leta efter en lugn plats och titta på liv och rörelse i hamnen. Galleriet "Lat Di Tied" är också härligt avslappnat. Under en rundtur stöter kunden på bilder, skulpturer, glas, handgjorda silversmycken och sofistikerade accessoarer. Vill du ha lite mer aktivitet? Sen in i det skyddade simnöjet - även kl. lågvatten eller regn - vid stormigt väder. Den populära simhallen Nordstrander har en träningsbassäng med motströmssystem, varmvattenbubbelpool (34 grader) och bastu. Den lilla men trevliga poolen i spacentret är öppen året runt runda och erbjudanden i För musikälskare rekommenderar vi en semester från mitten av juli till mitten av augusti, eftersom det är då Norderstrander Musiktage med den finaste livemusiken äger rum.

Nordstrand: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Nordstrand, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Nordstrand hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Nordstrand. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Nordstrand semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Nordstrand-drömsemestern börja redan hemma!

× ×