Hyr en semesterlägenhet Nordfrisiska öarna

352 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Nordfrisiska öarna

Semesterregionen på de nordfrisiska öarna är en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i Tyskland. Brett hav, oändlig horisont och mitt i de nordfrisiska öarna Sylt, Föhr, Pellworm och Amrum. Oavsett vilken ö det ska vara, erbjuder alla lämpliga semesterlägenheter och fritidshus för semesterfirare.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Nordfrisiska öarna ►

Populära semesterregioner | Nordfrisiska öarna

Vackert, chic, naturligt och himmelskt

Sylt anses vara den trendigaste och dyraste ön i Nordsjön, och det finns ett brett utbud som passar alla plånböcker. Det råder tolerans här i de minsta utrymmen när kändisar och familjer, vandrare och cabrioletförare, cyklister och kryssare helt enkelt njuter av ön tillsammans. I väster delar havets brus och musik ljudet på sandstränderna. Här kan du kasta dig ut i hela ölivet, promenera chict och vackert. I öster finns en kontrast: frisiska hus med halmtak hukar sig mellan sanddynerna i heddalarna med utsikt över nationalparken Schleswig-Holstein Vadehavet, som har blivit upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Här utspelar sig Sylts skönhet på ett sätt som får konstnärer, fotografer, poeter och semesterfirare att rave likadant. Navelsträngen till fastlandet är Hindenburgdamm som transporterar öälskande turister till ön med tåg. Sylt anses vara chic och dyr, men det finns ett brett utbud för alla plånböcker. Det gäller även semesterlägenheter som i många fall även välkomnar semesterfirare i Nordsjön med hund. Men även de andra nordfrisiska öarna har sin egen feel-good-karaktär: Den som varit i Föhr kommer alltid tillbaka, för ön är helt enkelt bra för kropp och själ. Frisk luft, mildare temperaturer, längre soltimmar - det är inte utan anledning som Föhr är känt som The Frisian Caribbean. I denna livliga atmosfär kan du snabbt lämna vardagen bakom dig och ta ett djupt andetag för varje steg. Föhr är helt enkelt ön med den speciella feel-good-effekten. Mjuk, vit och bred ligger han där som en finvävd sidennäsduk. Synen är spektakulär och hisnande när du tittar på stranden på Nordsjöön Amrum vid Norddorfer Transition. 15 kilometer lång, nästan två kilometer bred och därmed en av de största stränderna i Europa. Och det på en så liten ö. Det naturliga landskapet kring ön Pellworm är unikt i världen. Vadehavet ligger på gränsen mellan fastlandet och det öppna havet - ett fascinerande landskap som är unikt på jorden i denna sammanhängande storlek. Halligen ligger vid horisonten – Theodor Storm kallade en gång dessa små öar mitt ute i havet för "simdrömmar". ö eller inte? Det här är en hjärtefråga. Även om Nordstrand anses mer vara en halvö på grund av dess förbindelse med gångvägen till fastlandet, är det en ö i hjärtat av öborna och vad gäller dess historiska förflutna. Där himlen och havet möts, vid horisonten och sedan lite längre, finns Helgoland, Tysklands enda offshore-ö. Strängt taget finns det två öar, en, en 61 meter hög klippa gjord av röda sandstensklippor, den andra, en 0,7 kvadratkilometer stor sanddyn. Ett paradis mitt i havet.

Nordfrisiska öarna: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Nordfrisiska öarna, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Nordfrisiska öarna hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Nordfrisiska öarna. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Nordfrisiska öarna semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Nordfrisiska öarna-drömsemestern börja redan hemma!

× ×