Hyr en semesterlägenhet Fehmarn

138 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Fehmarn

Semesterregionen Fehmarn, en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i Tyskland, har många soltimmar, vita sandstränder och klippor. Dessutom inbjuder åkrar, ängar och insjöar till cykling och vandring på Fehmarn. Många evenemang erbjuder ett brett program för en varierad semester. Semesterfirare kan koppla av efter en händelserik dag i en av de många semesterlägenheterna och semesterhusen i semesterregionen Fehmarn.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Fehmarn ►

Populära semesterdestinationer | Fehmarn

Utskämd av solen i havet

Omkring 2 200 soltimmar per år gör ön Fehmarn till en av de soligaste regionerna i Tyskland. Det milda, stimulerande klimatet gör att omkring 2,5 miljoner turister tillbringar sin semester på ön varje år - av vilka många tillbringar i en av de många semesterlägenheterna. Fehmarn är den enda tyska Östersjöön i Schleswig-Holstein och med en yta på 185 kvadratkilometer är den den tredje största ön i Tyskland. Som en del av "Vogelfluglinie", den direkta transportförbindelsen mellan de större Köpenhamns- och Hamburgområdena, har ön varit ansluten till Schleswig-Holsteins fastland i söder sedan 1963 via Fehmarnsundsbron. Det finns också en 19 km lång färjeförbindelse från Puttgarden i norra Fehmarn till Rödby i Danmark. Staberhuk är den östligaste punkten i Schleswig-Holstein på Fehmarn och Marienlampe är den nordostligaste punkten. Naturliga stränder, insjöar och klippor omväxlar på den 78 km långa kustlinjen. Stränderna vid Burgtiefe och Wulfener Hals är de sydligaste och vitaste sandstränderna på ön. Inåt landet inbjuder åkrar och ängar att cykla eller promenera. Ön, även känd som "Knust", är också idealisk för (kite)surfing, segling, dykning, ridning, golf eller fiske. Om du vill sikta högt kan du bestiga Flügge-fyren och njuta av en imponerande utsikt över Fehmarnsundsbron till Staberhuk och på andra sidan till Heiligenhafen och Grossenbrode. Du kan gå ännu högre med siloklättring i Burgstaaken. Olika rutter går upp till 40 meter på Europas högsta toppsäkrade klätteranläggning. Äventyrsklättring kan mycket bra kombineras med ett besök i Burgstaakens äventyrshamn. Och om vädret är riktigt dåligt? Ingen anledning att misströsta på Fehmarn, inte ens för barnfamiljer. Badkul i FehMare, havscentret i Burg eller Galileos kunskapsvärld med en praktisk utställning gör också att en dag med skidåkning passerar på nolltid. Och de små kommer att falla dödströtta av alla intryck som drabbat dem. Men efter en god natts sömn har du laddat batterierna och det är igång – kanske som åskådare på ett av de många evenemang som Fehmarn har att erbjuda. Det varierade programmet täcker hela spektrat från trendigt till traditionellt och säkerställer den bästa underhållningen för gästerna. Höjdpunkter inkluderar Mercedes-Benz Surf Festival, Rape Blossom Festival, Midsommar Bulli Festival, WeinSommer, Kitesurf World Cup, Fehmarn Days of American Bikes och Kite Festival.

Fehmarn: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Fehmarn, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Fehmarn hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Fehmarn. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Fehmarn semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Fehmarn-drömsemestern börja redan hemma!

× ×