Hyr en semesterlägenhet in Niedersachsen

902 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Niedersachsen

I Niedersachsen njuter semesterfirare av varierande dagar: ren natur på cykel- och vandringsleder, sjöar och hav, idylliska platser och kulturstäder, spännande fritidsattraktioner. Det finns mycket att upptäcka och uppleva - en semesterlägenhet eller semesterbostad i Niedersachsen är den perfekta utgångspunkten.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Niedersachsen ►

Populära semesterregioner | Niedersachsen

Från Brocken till Nordsjön: Mångfald

NiedersachsenEtt besök på Celle-hingstparaden eller Hannovers zoo, spännande stunder i Heidepark Soltau eller i semestercentret Schloss Dankern, vandring i Altes Land eller mountainbike i Weserbergland, leravandring till Neuwerk följt av en måltid grönkål. Mellan Harz, Lüneburger Heide, Nordsjön och den holländska gränsen finns det mycket att upptäcka och uppleva - en semesterlägenhet eller semesterbostad är den idealiska utgångspunkten. Harz erbjuder inte bara ett attraktivt semestermål på vintern med sitt breda utbud av vintersporter, utan även på sommaren kan du njuta av naturen i ren, frisk luft och på fantastiska vandringsleder. Det finns också otaliga vägar för cyklister och mountainbikecyklister, klättrare och intressanta städer som Goslar med det kejserliga palatset eller UNESCO:s världsarvsstäder Rammelsberg och Altstadt, Quedlinburg eller korsvirkesstäderna Duderstadt och Wernigerode. En tur på Harz smalspåriga järnväg till Brocken är nästan ett måste. Eller Lüneburger Heide: Den erbjuder mycket mer än ljungblomningen i augusti och september. Året runt är den vidsträckta hedmarken idealisk för vandring, cykling och ridning i vacker natur. Hästdragna vagnar erbjuder turer genom de fridfulla omgivningarna. Action för de yngre är däremot populärt i nöjesparker som Heidepark Soltau med sin gigantiska berg-och dalbana, Weltvogelpark Walsrode eller Serengetipark Hodenhagen. Runt de vackraste resmålen på Lüneburger Heide finns många semesterlägenheter, semesterhus och lägenheter tillgängliga för ensamresenärer, par, barnfamiljer och grupper. Rätt fastighet för mer än en natt kan snabbt hittas med en annons, hundar är välkomna i vissa hus och semesterlägenheter. Det gäller även semester på Nordsjön. Nordsjökusten är ett paradis för vattenälskare, cyklister, friskluftsvänner och naturälskare, och inte bara på sommaren. Därifrån kan de ostfrisiska öarna, oavsett om Borkum, Norderney eller Baltrum nås snabbt.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Niedersachsen

Ferienwohnungen  NiedersachsenUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Niedersachsen erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Niedersachsen. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Niedersachsen billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×