Hyr en semesterlägenhet Harz

67 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Harz

Semesterregionen Harz är känd för sina legendariska Brocken och Hexentanzplatz. En tur på Harz smalspåriga järnväg är ett måste. Dessutom kan semesterfirare i semesterregionen Harz se fram emot historiska städer, idylliska korsvirkeshus, ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter och, naturligtvis, många semesterlägenheter och fritidshus för en avkopplande semester.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Harz ►

Populära semesterdestinationer | Harz

miniatyrvärld och en frestande bit

Den tyske författaren Hermann Löns myntade smeknamnet ”Bunte Stadt am Harz” mot slutet av 1800-talet. Den populära staden Wernigerode med sin historiska stadskärna och de omsorgsfullt restaurerade och färgglada korsvirkeshusen ligger på den norra kanten av Harzbergen nedanför Brocken. Rådhuset, det krokiga huset, det minsta huset och det äldsta huset är bara några av dessa särdrag som utgör Wernigerodes rika korsvirkesidyll. Visst är slottet Wernigerode särskilt sevärt, det tornar majestätiskt över staden och ger besökarna intressant information om grevarnas och prinsarnas 800-åriga historia i Wernigerode i den tyska aristokratins bostadsrum, varav en del är ursprungligen möblerade. Slottsträdgårdarna (terrassträdgård och lustträdgård) är en del av det statliga projektet Trädgårdsdrömmar. Harzen i litet format kan beundras i miniatyrparken "Kleiner Harz" i Wernigerodes Bürgerpark. Med sina rekreationsområden, tematrädgårdar, sjöpromenad, djurhägn, utsiktstorn och mineralravin, erbjuder Bürgerpark också ett idealiskt utflyktsmål för hela familjen. En annan höjdpunkt för stora och små är Hasseröders semesterpark, som erbjuder en stor äventyrsbassäng, en hälso- och bastuavdelning, ett bowling- och kägelcenter och en lekvärld inomhus. Och om du vill utforska det vackra Harzlandskapet runt Wernigerode och den legendariska, 1 141 meter höga Brocken på ett unikt sätt, kan du kombinera din vandring med en åktur på det historiska ångloket från Harz smalspåriga järnvägar. Men Harz, som ligger i skärningspunkten mellan Niedersachsen, Sachsen-Anhalt och Thüringen, har många fler turistiska och historiska höjdpunkter att erbjuda. Och de som värdesätter träning och sport kommer att hitta ett extremt rikt utbud - oavsett om du åker monsterskotrar, höga repbanor, sommarpulkabackar eller Titan RT hängbron och Gigaswing, som ger många adrenalinkickar vid Rappbodetalsperre med Megazipline (Europas längsta dubbelgång) reprutschkana) och vägglöpning . Det fortsätter med utomhusklättring, stavgång, trailrunning, golf eller överlevnadsturer. Men även på vintern finns det massor av sportig variation: längdskidåkning över cirka 500 kilometer preparerade spår, utförsåkning, slalom, super-G eller bara komma ner för berget säkert? Låt oss sedan åka till Harz skidområden, där skidåkning också är möjligt sent på kvällen, backarna är upplysta. Samtidigt promenerar skridskoåkare på olika naturliga ishallar eller i Braunlage ishall och i Salztal-Paradies ishall. För många semesterfirare är nyckelorden Tyskland och Harz oupplösligt sammanlänkade, speciellt eftersom det är lätt att hitta ett passande fritidshus där som avrundar semestern efter din egen smak.

Harz: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Harz, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Harz hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Harz. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Harz semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Harz-drömsemestern börja redan hemma!

× ×