Hyr en semesterlägenhet Cuxhaven med omnejd

113 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Cuxhaven med omnejd

Semesterregionen runt Cuxhaven lockar semesterfirare med stora fartyg, färsk fisk, vackra stränder, idylliska lägen och ett brett utbud av underhållning. Alltid en frisk bris och det friska Nordsjöklimatet. Semesterlägenheter och semesterhus utgör den perfekta miljön för avkoppling och upptäcktsturer i Cuxhaven-regionen.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Cuxhaven med omnejd ►

Populära semesterdestinationer | Cuxhaven med omnejd

Den vida världen och helande krafter på den gyllene sanden

Titta på fartyg eller segel själv? Allt är möjligt i Cuxhaven. För det är här de stora containerfartygen passerar erbjuds kvälls- och hamnturer och badortsfartygen väntar på passagerare som tar dem till Helgoland för taxfree-shopping. Semesterfirare i Cuxhaven kan till och med lära sig att laga räkor. Hamnen och sjöfarten gör Cuxhaven till en maritim kosmopolitisk stad. En av de mest trafikerade farlederna i världen, Weltschifffahrtsweg, går precis förbi Cuxhaven. Invånarna i Cuxhaven och semesterfirare kan vinka till omkring 40 000 fartyg per år. Därifrån kan du ta en promenad till den gamla fiskehamnen eller besöka en av de många fiskbutikerna, eftersom Cuxhaven är en av de största fiskomlastningsplatserna - inte bara i Tyskland utan i hela Europa. Inte konstigt, eftersom Cuxhaven ligger vid havet, vid Elbe och har goda förbindelser till det europeiska motorvägsnätet. Perfekt läge för att förse Europa med den färskaste fisken. Vissa slappnar bäst av att sola på stranden, andra genom att ta en lång promenad genom lerbottnen. Andra gillar att bli bortskämda med massage. Spadistriktet Duhnen kännetecknas av attraktiva kontraster: sola på den gyllene sandstranden, vandra genom tystnaden i de till synes oändliga lerbottnen, promenera längs spapromenaden, olika shoppingmöjligheter, underhållningsprogram för unga och gamla, många strandevenemang i VGH-stadion vid havet och en varierad gastronomi. Den familjevänliga kurorten Sahlenburg ligger på en ås. Dess ståtliga höjd ger tillräckligt skydd mot den "nakna Hans" och inbjuder gästerna till en avkopplande semester i det läkande klimatet i Nordsjön. Unga och gamla har mycket roligt i skogens utomhuspool, på den vackra Nordsjöstranden eller på äventyrslekplatsen i Wernerwald. För en omväxling kan gästerna hoppa på sina cyklar och utforska Cuxhaven-regionen på omfattande cykelturer: många asfalterade cykelvägar, knappt några lutningar och - förhoppningsvis - vinden i ryggen. Staden vid Nordsjön är också ett paradis för seglare, surfare och simmare. Eller föredrar du kitesurfing eller fiske? Förresten: Utbudet av semesterlägenheter är stort, så det borde finnas något för alla smaker och plånböcker.

Cuxhaven med omnejd: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Cuxhaven med omnejd, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Cuxhaven med omnejd hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Cuxhaven med omnejd. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Cuxhaven med omnejd semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Cuxhaven med omnejd-drömsemestern börja redan hemma!

× ×