Hyr en semesterlägenhet Braunschweig-regionen

22 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Braunschweig-regionen

Braunschweig-regionen inbjuder dig att ta en semester av upptäckter: praktisk historia, utställningar, museer, experiment och attraktioner är bara några av de många utflyktsalternativen. Det finns lämpliga semesterlägenheter och semesterhus för alla smaker och plånböcker i regionen Braunschweig.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Braunschweig-regionen ►

Populära semesterdestinationer | Braunschweig-regionen

100 upplevelser i rad

Semestermål Braunschweig-regionen? Självklart! Med "Schöninger-spjuten" är en världssensation hemma i Braunschweig-regionen: spjuten är bland mänsklighetens äldsta jaktvapen. Vad sägs om en resa genom tiden? Braunschweig-regionen väcker historia till liv och presenterar en mängd kulturskatter för semesterfirare i Niedersachsen. Från urtid genom medeltid till modern tid finns det mycket för gästerna att upptäcka. Utställningar, experiment och spännande museer lockar besökare till varje enskild epok. Schöningen forskningsmuseum riktar sig medvetet till alla åldrar och besöksgrupper. En varierad utställning tar besökarna på en resa tillbaka till de första invånarnas värld i norra Tyskland. I det interaktiva besökslaboratoriet kan unga och gamla själva bli forskare. För det är inte bara för barn här: Delta, upplev och prova på saker. Och så finns det zeitORTE? Mill Museum i Gifhorn, Municipal Museum of Salder Castle, Museum of Photography i Braunschweig: Dessa är bara tre av mer än 100 institutioner som har gått samman för att bilda zeitORTEN. Naturligtvis har var och en sin egen charm. zeitORTE innebär ett unikt och stort upplevelsenätverk i Braunschweiger Land. Den främsta attraktionen är förstås Autostadt i Wolfsburg. Mobilitetsvärlden omarbetas ständigt där, inklusive en tur på terrängbanan. Andra semesterfirare kommer att vara mer intresserade av att besöka Jägermeister i Wolfenbüttel eller Salzgitter järnbruk. Eller vad sägs om en historielektion i Helmstedts zongränsmuseum? Den tysk-tyska divisionen är föremål för diskussion där och på den medföljande "Grenzenlos"-turnén. Skräcken som utgick från den inre-tyska gränsen kan fortfarande upplevas imponerande idag. Och några fler zeitOrts som rekommenderas särskilt för barn med familjer: Lessingstadt Wolfenbüttel är ett semestermål för barn, erbjudandena är familjevänliga - oavsett om det är digitala rensar eller ett besök på AHA-ERLEBNISmuseum - som alltid inspirerar de små. Phaeno i Wolfsburg är alltid fascinerande. Med mer än 350 experimentstationer finns det inga gränser för "upptäckarsinstinkten". Det finns även bra erbjudanden för de minsta i Wolfsburg planetarium eller i VfL fotbollsvärlden, där du kan vara en del av laget och uppleva mycket. Med dessa fantastiska äventyrsmöjligheter är det enda som saknas rätt boende. Inga problem: det finns ett brett utbud av semesterlägenheter och fritidshus, oavsett om det är i stan, på landsbygden eller lite mer avskilt. Priserna är trevliga. Dessutom tillåter tillräcklig logi hunden att följa med.

Braunschweig-regionen: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Braunschweig-regionen, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Braunschweig-regionen hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Braunschweig-regionen. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Braunschweig-regionen semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Braunschweig-regionen-drömsemestern börja redan hemma!

× ×