Hyr en semesterlägenhet Weserbergland

20 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Weserbergland

Weserbergland lovar en omväxlande semester: den charmiga lågbergskedjan präglas av mjuka kullar, romantiskt flodlandskap, historiska korsvirkesstäder, imponerande palats och slott. Allt detta kan utforskas till fots, på cykel eller på en båttur. Semesterfirare kan koppla av efter en händelserik dag i en av de många semesterlägenheterna och semesterhusen i semesterregionen Weserbergland.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Weserbergland ►

Populära semesterdestinationer | Weserbergland

Möt Pied Piper och bota som tsar Peter

Vem känner inte till dem, Piper Piper of Hameln, Askungen eller den lögnaktiga baronen av Münchhausen, några av de mest kända sagofigurerna i Tyskland? Deras spår går genom Weserbergland och än idag kan gästerna stöta på några av dessa herrar på en resa genom Weserbergland. Renässansens charm: det romantiska lågbergskedjan med sina mjuka kullar och floden som ger den dess namn lovar en spännande och omväxlande resa. Från sammanflödet av Weser till Bad Oeynhausen radar sig vackra historiska korsvirkesstäder i Weserbergland som pärlor på en kedja i ett idylliskt flodlandskap. Alla är inte medvetna om att Weserbergland har den största samlingen av renässansbyggnader norr om Alperna. Magnifika palats och slott i stil med Weserrenässansen kantar vägen och ger denna region i Niedersachsen dess mycket speciella charm. Till fots, till fots och med båt. Weser Uplands kan utforskas särskilt bra på en cykel. En av de populäraste cykelvägarna i Tyskland, Weser-cykelvägen, går från Weserbergland till Nordsjön. Eller vill du hellre upptäcka regionen på nära håll? Då rekommenderas Weserbergland-Weg. Flottan Weser erbjuder det tredje alternativet med sina många utflykter och turer. Semesterfirare kan koppla av efter aktiva dagar i de många hälso- och läkande baden med ett mångfacetterat wellnesserbjudande som slappnar av i kroppen och låter själen dingla. Pyrmont-slottet har sin konstruktion till grevarna av Spiegelberg. På 1500-talet byggde de en fästning med bostadshus och ett intilliggande slott i stil med Weserrenässansen. Under trettioåriga kriget skadades slottet svårt och revs senare nästan helt. Greve Anton Ulrich von Waldeck och Pyrmont lät bygga ett barockpalats på grunden av det gamla palatset på 1700-talet. Efter omfattande renoverings- och renoveringsåtgärder mellan 1984 och 1987 är slottskomplexet nu kulturcentrum för den traditionella badorten Bad Pyrmont. Kombinationen av en före detta fästning och dess överbyggnad med det barocka sommarresidenset för prinsarna av Waldeck och Pyrmont gör slottet Pyrmont unik. På kulturön erbjuder kommunmuseet med sitt sofistikerade utställningsprogram en speciell attraktion av nationell betydelse. Här minns Pyrmontkällornas nästan 2000 år gamla historia och kända spagäster som tsar Peter den store, Fredrik den store, drottning Luise och Goethe. Kulturön har också gjort sig ett namn genom de många evenemangen på slottsgårdarna, som utgör en idealisk bakgrund för alla former av utomhusevenemang. Naturligtvis tar det lite tid att utforska de arkitektoniska och andra skatterna, så lämpligt boende måste hittas. För många är detta en semesterlägenhet eller ett fritidshus, för där kan livets personliga rytm upprätthållas. Bokning från det rika utbudet borde inte vara ett problem. Omedelbart efteråt kan väntan på din semester i Weserbergland börja.

Weserbergland: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Weserbergland, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Weserbergland hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Weserbergland. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Weserbergland semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Weserbergland-drömsemestern börja redan hemma!

× ×