Hyr en semesterlägenhet Östfrisland

172 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Östfrisland

Östfriesland är unikt: känt för sitt te, det lågtyska språket och sist men inte minst för östfrisisk humor. Dessutom kan gäster i semesterregionen Östra Friesland förvänta sig ett varierat landskap, fina stränder och maritima lägen. Allt detta måste upptäckas, avslappnad från ett privat fritidshus.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Östfrisland ►

Populära semesterdestinationer | Östfrisland

Moin från morgon till kväll

Från de ostfrisiska öarna i Nordsjön till inlandet sträcker sig ett landskap som inte kunde vara mer varierat. Traditionen med te, det lågtyska språket, den östfrisiska humorn och den speciella sortens människor gör Östfriesland unikt för en semester i Tyskland. Ingenstans i världen dricker man så mycket te som i Ostfriesland och inget torn är så krokigt som det i Suurhusen. Som ett välkomnande låter det typiska Moin från morgon till kväll. Nordsjöns kust glänser med sina oändliga fina sandstränder, maritima städer och Vadehavet, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, som är hem för sälar, tumlare, lugmaskar, saltmarker och sandbankar. Men det finns så mycket mer att upptäcka: till exempel kärrområdet med dess raka kärrkanaler, de vita vindbroarna och kärrhusen som kantar kanalerna. Eller östra Frieslands hemliga huvudstad, Aurich. Museer, värdar, cykeluthyrningsföretag eller reseguider: Många leverantörer i hela östra Friesland har tagit fram erbjudanden utan hinder för sina gäster. Semesterlägenheter och fritidshus i de mest skilda former kostar ett tiotal. För två vuxna och ett barn passar till exempel ett fritidshus med sovrum, vardagsrum/sovrum med pentry och badrum. Det finns också en terrass med trädgårdsmöbler och en grill. Ofta inkluderar utrustningen även cyklar och en solstol på sandstranden. Ett sådant här objekt är för bra för en natt, eftersom du gärna stannar längre i ditt fritidshus. Och har mer tid att förstå hur de östfrisiska skämten kom till från början. Kanske kan den vänliga hyresvärden hjälpa dig där.

Östfrisland: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Östfrisland, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Östfrisland hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Östfrisland. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Östfrisland semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Östfrisland-drömsemestern börja redan hemma!

× ×