Hyr en semesterlägenhet Lüneburger Heide

76 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Lüneburger Heide

Lüneburger Heide har sitt tilltal varje årstid. Inte bara oändliga hedar, utan även dammar och myrar, kärr och flodängar inbjuder dig att göra utflykter: till fots, på cykel eller till häst. Semesterregionen Lüneburger Heide är ett paradis för semesterfirare och hästälskare. Semesterlägenheter och fritidshus erbjuder avkoppling efter en händelserik dag.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Lüneburger Heide ►

Populära semesterregioner | Lüneburger Heide

I lugn och ro i full galopp

Den som begränsar Lüneburger Heide till naturparken Lüneburger Heide och de oändliga hedområdena går miste om mycket. Faktum är att naturen på Lüneburger Heide erbjuder ett speciellt spektakel när som helst på året. Stora soluppgångar på våren, bomullsgräs blommar i maj, ljung blommar på sommaren, dimman över hedarna på hösten eller de mörkgröna enarna på snöljungen på vintern. Lüneburger Heide är alltid värt ett besök. Också på grund av många andra sevärdheter: Till exempel med Bad Bodenteich etapp till Uelzen på Ilmenau cykelväg. I museet i det tidigare vallgravsslottet eller barfotastigen med 400 vatten finns en kort resa tillbaka i tiden till medeltiden. Sedan fortsätter den längs Aue, ett utlopp för Ilmenau, i riktning mot Wieren. Efter en vila vid de renoverade bydammarna och den historiska stenkyrkan, går du längs Elbes sidokanal till en av de största slussarna i Europa. Cyklisterna når Uelzen via flera byar, där huvud- och sidovägarna på Ilmenau cykelväg möts. "Stenarnas väg" i Uelzen visar att stenar inte är kalla och livlösa. De 21 klippskulpturerna av konstnären Dagmar Glemme, målade med färgglada mytiska varelser och gamla gudar, inspirerar varje besökare. De som föredrar att söka lyckan på hästryggen är på rätt plats i Lüneburger Heide: Flyga i full galopp över kärr, hedar och hedar, trava över mossig mjuk mark och rida genom pittoreska flodängar - det här är en tur genom Lüneburg Heath kan se ut. Förutom den magnifika terrängen är infrastrukturen också lämplig: Ett tätt nätverk av ridhus och vandringsstationer täcker hela regionen. Många ridhallar, ridbanor och ridskolor gör Lüneburger Heide till ett mecka för semesterfirare som rider. Mångfalden av riderbjudanden är nästan obegränsade: Om du aldrig har ridit förut kan du lära dig det under expertvägledning. Meissendorfer Teiche är lämpliga för de lugnare naturerna, som påminner mer om Mecklenburgs sjödistrikt på grund av sin fullvuxna storlek. Meißendorfer Teiche med Bannetzer Moor är ett förstklassigt naturreservat och fågelskyddsområde. Lugn och avkoppling runt sjöarna kombineras med floran och faunans skönhet. En vandringsled runt Hüttensee ger aktiva semesterfirare en underbar möjlighet att se sjöarna från många vinklar. Dess skönhet inspirerade redan den välkände naturfilmaren Heinz Sielmann att spela in sin första film "Lied der Wildbahn" 1948. Ett annat populärt resmål för turister - inte bara från Tyskland - är hansestaden Lüneburg, som kombinerar medeltida stil och dynamik. av en ung universitetsstad erbjuder också olika evenemang för nattugglor. Du kan se att flera dagar och nätter bör planeras för en smaksemester i denna del av Niedersachsen, så att bo i ett hus är mycket bekvämt för familjer och grupper. massor av hyreserbjudanden.

Lüneburger Heide: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Lüneburger Heide, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Lüneburger Heide hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Lüneburger Heide. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Lüneburger Heide semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Lüneburger Heide-drömsemestern börja redan hemma!

× ×