Hyr en semesterlägenhet Lusatia

37 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Lusatia

Lusatia semesterregion är perfekt för cyklister, vandrare och vattensportsentusiaster. Tematurer, romantiska flodlandskap, hedar och sjöar - naturens skönhet imponerar aldrig på semesterfirare i Lusatia. En lämplig semesterlägenhet eller semesterbostad är det perfekta baslägret för avkoppling och upptäcktsturer i semesterregionen Lusatia.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Lusatia ►

Populära semesterregioner | Lusatia

Mer än Zittaubergen och Fürst Pückler

För många är namnet Lusatia närmast förknippat med prins Pücklers magnifika parker och Zittaubergen med sina bisarra klippor. Men Lusatia har mycket mer att erbjuda: här skapas Europas största konstgjorda vattenlandskap och Tysklands fjärde största sjöområde. För regionens gäster finns ett stort utbud av semesterlägenheter, som erbjuder sig själva som basläger för att utforska sevärdheter och semesteraktiviteter. Semesterfirare kan hitta aktiv avkoppling medan de cyklar. Viktiga och långväga rutter inkluderar Spree Cycle Path, Lower Lusatia Mining Tour och Cucumber Cycle Path. Tematiskt utvalda cykelturer som kranturen, Krabat-cykelvägen eller vargcykelvägen kompletterar erbjudandet. De som föredrar vandring eller vattensporter kan också dra nytta av mycket här: Idylliskt belägna små skogssjöar, romantiska flodlandskap, Oberlausitz hed- och dammlandskap, stora konstgjorda sjöar och naturliga sjöar - mångfalden av vatten inbjuder dig. Under de kommande åren kommer Lusatian Lake District, sammanlänkat av farbara kanaler, att skapa Europas största konstgjorda vattenlandskap. De första vattenmassorna har redan släppts ut för vattenturism. Naturligtvis erbjuds den bästa utsikten över detta projekt av en sightseeingflygning med hisnande panoramabilder och vackra landskap. Från ovan får passagerarna en känsla för de vidsträckta vattenområdena som Lusatian Lake District upptar. Kamenz, Nardt, Cottbus/Neuhaus och Schwarzheide är utgångspunkterna. Det kan också vara spännande att se sig omkring i historiska städer fulla av historia och idylliska byar med omsorgsfullt restaurerade månghundraåriga hus. Det finns ett varierat program i Lusitz för vänner av konst och kultur: Oavsett om det är klassisk eller modern teater, regionala musikfestivaler eller spännande museiutställningar - något som passar garanteras. Som ett barnparadis får Lausitz de smås hjärtan att slå snabbare med roliga pooler, nöjesparker, smalspåriga järnvägar och gott om plats att leka på. Du kommer att upptäcka fantasivärldar, åka pulkalopp när som helst på året, slåss med dinosaurier, erövra berg, lyssna på otroliga historier och besöka grannländerna Polen och Tjeckien. Slutligen till Hermann Fürst von Pückler-Muskau (1785-1871). Den viktiga landskapsarkitekten, författaren och välkände kännaren och gourmeten skapade inte Fürst Pückler-glassen själv. Det äldsta kända receptet på en glass med detta namn kommer från den kungliga preussiske hovkocken Louis Ferdinand Jungius, som tillägnade Pückler en trelagers gräddglass i sin kokbok 1839. Parken Fürst Pückler har funnits med på världsarvslistan sedan 2005 och är väl värd ett besök.

Lusatia: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Lusatia, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Lusatia hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Lusatia. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Lusatia semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Lusatia-drömsemestern börja redan hemma!

× ×