Semesterlägenhet Haus 7

Hållbarhet:    

* 1 Sovrum | 1 Vardags-/Sovrum

Semesterlägenhet Neupetershain | Nedre Lusatia

Semester som på landet... och ändå korta avstånd? Från vår mysiga semesterlägenhet kan landskapsintresserade, sportentusiaster, friskvårdsintresserade, kulturälskare och parkvagnar, shoppare, gourmeter och stadsvagnar enkelt nå alla semestermål tack vare goda kommunikationer och ett centralt läge mitt i Lusatia.

Kom in och njut av avslappnade, informella timmar i vår modernt utrustade semesterlägenhet.

Lausitz erbjuder en tysk semester på högsta nivå. Centralt mellan Berlin och Dresden kan du utforska den vackra Spree-skogen eller upptäcka det nyligen framväxande Lusatian Lake District. Alla som tror att de känner till Lusatia kommer att bli förvånade över vad som har hänt här och den som aldrig har varit här kommer knappt att tro vilka överraskningar vår vackra lilla hörna har i beredskap för dig. Och precis i mitten ligger vår vackra semesterlägenhet. 4 personer kan sova på 60 kvadratmeter. och ett babyutrymme för att fly från vardagen. Vi välkomnar även husdjur.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng, 1 Extrasäng
Vardags-/Sovrum 1:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×