Hyr en semesterlägenhet in Sachsen

210 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Sachsen

Sachsen är alltid värt en resa: varje semesterregion har sina egna fördelar, varje metropol har sin egen charm. Det finns också historiska palats, slott och trädgårdar som gör Sachsen unikt. Det finns ett stort antal fritidshus och semesterlägenheter i Sachsen med olika inredning, så att rätt semesterboende snabbt kan hittas för varje önskan.

Visa alla semesterbostäder i semesterregionen Sachsen ►

Populära semesterregioner | Sachsen

Sex helt olika, alltid attraktiva

SachsenOm du vill åka på semester i Sachsen kan du välja din semesterlägenhet eller semesterbostad i sex semesterregioner: Lusatia, Dresden Elbland, Saxon Schweiz, Saxon Burgenland and Heathland, Erzgebirge och Vogtland. Varje region har sin egen karaktär och speciella dragningskraft. Det gäller förstås även storstäderna som Dresden och Leipzig. Sofistikerad konst och kultur, historisk och modern arkitektur, shoppingtempel och pubdistrikt presenteras på väldigt olika sätt. Dresden lockar med Frauenkirche, de statliga konstsamlingarna, Semperoper eller Kunsthofpassage, Elbedalen och mycket mer. Leipzig anses vara staden för musik, konst och böcker, mässor, sport och slaget om nationerna - lyser med en mängd olika aspekter. Hon är alltid en sak: ung, modern, levande, kreativ. Och värt ett besök. Ett annat exempel på Sachsens stora kulturella och historiska arv är dess palats, slott och trädgårdar. De ställer upp som ett pärlband mellan Oberlausitz, Burgenland och Heideland och Erzgebirge - mäktiga och trotsiga vissa, barocka och filigran andra. Aktiva semesterfirare får värde för pengarna på många sätt. Till exempel kan vandrare njuta av sensationella vyer från åsleden Erzgebirge-Vogtland, från Vogtland Panorama Trail, Oberlausitzer Bergweg eller från klippmassivet i Elbes sandstensberg. Ett måste för järnvägsnostalgiker är de historiska en gång kungliga saxiska smalspåriga järnvägarna. Fem av dem - Döllnitzbahn, Fichtelbergbahn, Lößnitzgrundbahn, Weisseritztalbahn och Zittauer Schmalspurbahn - är fortfarande i rörelse varje dag på nästan 100 kilometer sträckor. Vilket objekt som än passar för semestern i din egen takt är det rätt sovrum med skön säng för en skön natt i semesterlägenheten ofta prioriterat. När allt kommer omkring är en uppfriskande nattsömn avgörande för en bra start på dagen.

Hyr semesterbostäder i semesterlandet Sachsen

Ferienwohnungen  SachsenUpplev en oförglömlig semester i en av de vackraste och mest populära semesterregionerna i semesterlandet Tyskland. Sachsen erbjuder semesterlägenheter och semesterhus på olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

På semesterprinsen.se hittar semesterfirare ett stort urval av semesterbostäder i regionen Sachsen. I det stora utbudet hittar man på nolltid ett lämpligt semesterhus eller en lämplig semesterlägenhet. En semesterbostad som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterbostäder.

Låt din drömsemester börja hemma. Hyr på semesterprinsen.se din semesterbostad på destinationen Sachsen billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader.

× ×