Semesterlägenhet Doppelhaushälfte Sonnenstrand 5

Beskrivning

Välkommen till den vackra staden Glowe på norra delen av ön Rügen. Parhuset Sonnenstrand 5 väntar dig här för max 8 vuxna och en baby.

Båda halvorna av huset har en separat ingång och varje halva av huset är inhägnad. Varje halva av huset har en möblerad terrass i trädgården och 2 parkeringsplatser.

På bottenvåningen hittar du en liten hall, en gästtoalett med handfat och ett förråd med myntdriven tvättmaskin. Det stora vardagsrummet med matplats har en soffa, öppen spis, matbord och utgång till terrassen. Det öppna köket är fullt utrustat. På övervåningen finns tre sovrum (ett med dubbelsäng (vattensäng), två med 2 separata sängar) och badrum med badkar och dusch. Bottenvåningen och övervåningen har externa persienner.

Galleriet nås via en vanlig trappa och är möblerat med lekrum (omfattande leksaker). Det finns också en extrasäng för personer 7 och 8 på resesängar eller sovmadrasser (inga fasta sängar!).

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Enkelsäng
Sovrum 2:
Sovrum 3:

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Priser och tillgänglighet

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Hyr billigt och rättvist: Vi tar inte ut några provisioner, service- eller bokningsavgifter! Boka ditt boende upp till 25% billigare än på andra portaler. (Skicka begäran)


Prisberäknare: vänligen klicka på önskat ankomst- och avresedatum i kalendern. Datum markerade med rött är inte tillgängliga.

Priset som visas här är det lägsta övernattningspriset per natt. Detta är beräknat utifrån billigaste veckopriset inklusive bindningsavgifter och slutstädning. Hyrespriset för din planerade resa resulterar av önskad reseperiod, vistelsetid och antal gäster. Du får ditt individuella erbjudande (obligatoriskt och kostnadsfritt) i första hand direkt från Värd.

Hyr billigt: vi tar inte ut provisioner, serviceavgifter eller bokningsavgifter!

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
Spara Skicka begäran
× × ×