Semesterhus Landmann

  | DTV-klassificering: ✸✸✸✸

✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓

Semesterhus Tannenberg | Mellan Ertsbergen

Välkommen till vårt fritidshus Landmann i Tannenberg. Huset har en mysig och modern inredningsstil som kan bli en oas av välbefinnande för varje semesterfirare. Fastigheten certifierades med 4 stjärnor av DTV.

På bottenvåningen finns en hall med garderob och trappor, ett badrum med dusch/toalett, vardagsrummet med en stor soffa och öppen spis, det öppna, fullt utrustade köket med matbord och 4 stolar. De 2 sovrummen nås via den stora hallen med trappor. Sovrum 1 med dubbelsäng (180 x 200) och ingång till badrummet på övervåningen (toalett och handfat med spegel). Sovrum 2 med en funktionell säng för 2 personer och en enkelsäng, vardera 90 x 200. En barnresesäng (60 x 120 cm) med madrass skulle också kunna placeras i ett sovrum.

På uteplatsen hittar du avkoppling i den lilla trädgårdsdammen, trädgårdsmöbler och öppen spis/grillplats. Bordtennisbord inklusive fladdermöss/bollar (sommar) samt pulkor och popslides finns tillgängliga.

Sovrum 1: 1 Dubbelsäng, 1 Barnsäng
Sovrum 2: 3 Enkelsängar

Semesterboendets bekvämligheter

Visa all bekvämligheter

Plats och omgivningar

Information om uthyrning

Du kommer att få information om din vistelse såsom ankomst och avresa, betalningsalternativ, handpenning, deposition direkt från värden. Skicka bara en förfrågan! (Skicka begäran)

Ingår i resans pris

Villkor för avbokning

Du kommer att få bestämmelserna för en eventuell avbokning av din vistelse direkt från värden - Skicka begäran

Din värd

× ×
✓ provisionsfri, billig & säker uthyrning ✓
× × ×