Hyr en semesterlägenhet Mellan Ertsbergen

26 fantastiska semesterboende för semester i semesterregion Mellan Ertsbergen

Semesterregionen Mellersta Ertsbergen är populär bland semesterfirare under alla tider på året. På vintern är skidåkning och pulkaåkning mycket viktigt, på sommaren vandring och evenemang. Och oavsett vilken tid på året du tillbringar din semester i Central Ore Mountains semesterregion, är en souvenir av den berömda Ore Mountain träkonsten alltid en bra idé. Många semesterlägenheter och fritidshus i Mellersta Ertsbergen avrundar utbudet.

Visa alla semesterboenden i semesterregionen Mellan Ertsbergen ►

Populära semesterdestinationer | Mellan Ertsbergen

Semester i Tysklands högsta stad

Mellersta Ertsbergen. Oberwiesenthal är förmodligen bekant för alla vintersportfantaster och vissa geografifans kanske som den högsta staden i Tyskland. Den ligger vid foten av Fichtelgebirge på 914 meter och är den vintersportort i Ertsbergen med flest övernattningar. Den bär också titeln på en statligt godkänd klimatkurort. Med den äldsta linbanan i Tyskland, den historiska postvagnen eller den smalspåriga järnvägen kan semesterfirare utforska staden och dess omgivningar inklusive Fichtelberg (1215 meter). Eldiga vintershower. Det händer alltid något i kurorten Oberwiesenthal. Oavsett om det är en traditionell Hutzen-kväll, eldiga vintershower eller ett slädlopp med horn - det finns inget utrymme för tristess. Förresten: Hutzenkvällen har varit en integrerad del av advents- och jultiden i Ertsbergen i århundraden. Att äta och dricka tillsammans, sång och berättande är typiska för dessa sammankomster. Erzgebirge-Vogtland-termen "Hutzen" betyder ungefär "besöka grannarna" eller "flytta närmare varandra". Och alla vet att det ibland kan vara in i natten. Från vandring till trendsport. Men även på sommaren ger ett annat evenemang varje vecka variation, som sommarkonserterna i Wiesenthal. De kommer med konserter på friluftsscenen från maj till september. Många aktiviteter och spel glädjer de små på torgets festival, medan de vuxna njuter av kulinariska läckerheter och stämningsfull musik. Aktiva semesterfirare, å andra sidan, snör på sig vandringskängorna och tar sig an en mängd olika rutter, där gränsöverskridande vandring genom orörda skogar och höga myrar till Tjeckien är särskilt populärt. Kul, action och äventyr för hela familjen möts i trendsporter. Med monsterskotrarna genom naturen bör skärmflygning, sommarslangar i United Ski School och sommarens rodelbana tjäna som exempel. Träänglarnas charm. Men mellersta Ertsbergen som helhet kan referera till många sevärdheter. Den lever fortfarande av traditionell träkonst och inspirerar med idylliska palats, slott och kyrkor. Särskilt barn fastnar när de går till äventyrsbadet Aqua-Marien i Marienberg eftersom stora upplevelser väntar dem. Vuxna, å andra sidan, gillar att tillbringa tid i Silber-Therme, det äldsta spaet i Sachsen, som finns i Selva, där avkoppling krävs. Äventyrare dras verkligen till Erzgebirge hög repbana, som ligger i Pockau. Seiffen och Olbernhau är träkonstens fästen. I leksaksmuseet Ertsbergen i Seiffen kan du upptäcka vackra, historiska träleksaker, julfolkkonst och allt möjligt värt att se. Många unnar sig en träängel eller gruvarbetare till sitt julhem och faller för charmen med dessa sachsiska konstverk.

Mellan Ertsbergen: Hyr din drömsemesterlägenhet nu

Ferienwohnungen Upplev en oförglömlig semester i semesterregionen Mellan Ertsbergen, en av de vackraste och mest populära destinationerna i resmålet Tyskland. I den charmiga regionen Mellan Ertsbergen hittar du en mängd olika semesterorter att upptäcka. Till en lyckad semester hör ett avslappnat semesterboende som blir en bit av hemmet under resan: en mysig lägenhet, en rymlig semesterlägenhet eller ett bekvämt semesterhus.

semesterprinsen.se erbjuder ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter i regionen Mellan Ertsbergen. På ett ögonblick hittar du rätt semesterhus eller semesterlägenhet bland de många erbjudandena. Semesterboende som uppfyller alla krav: för familjer, par, singlar, seniorer, grupper, för unga och gamla. Till och med din egen hund är välkommen i många semesterhus och lägenheter.

Våra erbjudanden på Mellan Ertsbergen semesterbostäder ger snabbt en strukturerad översikt över det önskade tillfälliga boendets läge, faciliteter och särdrag. På semesterprinsen.se hyr du din semesterbostad billigt och direkt från hyresvärden - utan omvägar, utan extra kostnader. Så boka snabbt ett semesterhus eller en semesterlägenhet online och låt Mellan Ertsbergen-drömsemestern börja redan hemma!

× ×